Routerek Napisano 10 Września 2022 Napisano 10 Września 2022 Nick: rado1229 Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Nie pamiętam już dokładnie a po uruchomieniu RAGE mam NaN chodziło chyba o bugowanie tune Krótki opis sytuacji: Bugowałem tunera z kolegami w celu sprawdzenia jak auta zachowują się z tuningiem bez płacenia za nie Dowody: Brak Coś od siebie: Minęło już ponad 2 lata od mojego bana, trochę się zmieniło, żałuję tego co zrobiłem. Nie cofnę tego co odwaliłem, dlatego chce przeprosić za moje czyny które sprawiły problemy. Liczę na pozytywne rozpatrzenie apelacji. Apelacje wstawiam za gracza rado1229 i nie odpowiadam za jej treść. 4
_WirluS_ Napisano 29 Września 2022 Napisano 29 Września 2022 Możemy dać Ci szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: Status OSZUST przez dwa miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy. Blokada handlu na dwa miesiące. Prace społeczne 120k przez dwa miesiące na holowniku. System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). 2
Routerek Napisano 30 Września 2022 Autor Napisano 30 Września 2022 rado1229 zgadza się na postawione warunki
_WirluS_ Napisano 8 Października 2022 Napisano 8 Października 2022 Ban zdjęty, zgodnie z powyższym, oszust nałożony.
Rekomendowane odpowiedzi