R4fson Napisano 10 Września 2022 Napisano 10 Września 2022 Nick: R4fson Nick osoby nakładającej kare: _WirluS_ Powód nałożenia kary: Oszustwo Finansowe Krótki opis sytuacji: Zostałem ukarany za oszustwo finansowe , wynikające z pomyłki przy wpisaniu kwoty transakcji. Byłbym skłonny od razu uregulować cała kwotę , lecz druga strona zamiast sie dogadać wolała poobrażac na globalu i w przeciągu kilkunastu minut napisać skargę. Nie czułem się więc zoobowiazany do tego jeśli jest napisana skarga , czekałem na werdykt administracji dotyczacy sytuacji. Jakakolwiek interakcja ze strony administracji trwała niespełna 3 miesiące , po zobaczeniu aby zwrócić kwote graczowi Koppi starałem się go znaleźć na serwerze co nie było wykonalne ze względu na to że gracz nie logował sie do rozgrywki na serwerze co wywnioskowałem patrząc na niezmieniająca się liczbę godzin gry na serwerze widocznej na profilu na forum. Dowody: Brak Coś od siebie: Chce kontynuowac gre na serwerze , gdyz sprawia mi frajde. Nigdy nie oszukiwalem graczy , ta sytuacja wynika po prostu z mojego jak i kolegi niedopatrzenia i jego braku chęci dogadania się. Taka sytuacja się więcej nie powtórzy. Liczę na pozytywne rozpatrzenie apelacji 1 3
_WirluS_ Napisano 27 Września 2022 Napisano 27 Września 2022 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: Status OSZUST przez miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy. Blokada handlu na miesiąc. Prace społeczne 30k przez miesiąc na holowniku. System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).
_WirluS_ Napisano 8 Października 2022 Napisano 8 Października 2022 Ban zdjęty, zgodnie z powyższym, oszust nałożony.
Rekomendowane odpowiedzi