Popular Post Herwi Posted September 9, 2022 Popular Post Posted September 9, 2022 Witam graczy po mojej dwuletniej przerwie. Poniższa aktualizacja nie należy do tych najbardziej rozbudowanych, jednak mam nadzieję, że Was ucieszy Na serwer wróciłem dwa dni temu, a poniżej możecie zobaczyć efekty pracy (mojej i ekipy administracyjnej/moderatorskiej) z tego krótkiego okresu. Na tapetę wzięliśmy rzeczy proste i nieskomplikowane, aby na początek nie zakopać się w większych skryptach. Zmiany dotyczące mechanika W pracy mechanika zmianie uległy zarobki. Od teraz raz na 10 minut pracownik otrzymuje 200$ oraz został zwiększony limit zniżki na część do naprawy z 50$ do 80$. Dodatkowo mechanik w dzielnicy Rockford Hills został przeniesiony do nowej lokalizacji. Znajduje się teraz bliżej plaży Del Perro, jednocześnie pozostając przy tej samej ulicy. Nowy budynek mechanika możecie zobaczyć na poniższym zdjęciu. Nowa lokalizacja warsztatu tuningowego Tuner spod mostu został przeniesiony do nowego, większego budynku znajdującego się na tej samej ulicy, co praca dorywcza sprowadzania samochodów. Warsztat jest o wiele bardziej przestronny, co pozwala na swobodne manewrowanie wewnątrz budynku. Przeniesienie FLCustom FLCustom został przeniesiony do nowego warsztatu znajdującego się obok salonu samochodowego w centrum miasta. Wspomniana lokacja w niedługim czasie otrzyma również małą aktualizację. Inne zmiany Zrezygnowaliśmy z rotacji felg, od teraz wszystkie są dostępne do zakupienia w warsztacie tuningowym, Dostępne kolory w lakierniach samoobsługowych zostały zrotowane, FLBoxy doczekały się balansu szans na otrzymanie przedmiotów legendarnych i ultra rzadkich. 74 2 3 Quote
OskarekBetter Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Eleganckie zmiany, az chce sie wrocic na serwis 1 Quote
igorek019 Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Już myślałem że serwer na wymarciu a tu proszę, chyba czas wrócić do systematycznej gierki bo szykuje się niezły przełom😁. Pozdro i liczę na więcej takich zmian, oraz wielkie podziękowania dla całej ekipy i Herwiego za podjęcie się próby odnowienia serwera! 5 1 Quote
Jarqes Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Jestem w szoku, i zdecydowanie zadowolony! 1 Quote
Kuba50037 Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Fajny update i powodzenia w odbudowie serwera! 1 Quote
diplek Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 mala zmiana ale zawsze cieszy sie micha jak jest cos nowego i wiadomo gracze wejda na serwer chociaz sprawdzic nowosci i jakas czesc z nich zostanie na serwerze wiec git 1 Quote
xDalmi Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Tego się nie spodziewałem. Herwi MVP 1 Quote
Piotr145 Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Elegancko, dziękujemy i liczymy na więcej zmian 1 Quote
AssTer Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Pogers, jestem mega hyped na kolejne zmiany ❤️ 1 Quote
Majkelrwd Posted September 10, 2022 Posted September 10, 2022 Nie gram od 2 lat ale juz widax w tobie ze chcesz działać i robisz rzeczy na znaczny plus nie to co nasz kochany proklin hehe 💀 1 Quote
Bartoszz Posted September 10, 2022 Posted September 10, 2022 Dobry ruch z przeniesieniem tunera. Teraz bez konsekwencji będę mógł latać pod mostem od starego tunera. Dzięki ❤️ 1 Quote
Guziol542 Posted September 10, 2022 Posted September 10, 2022 No i gites, może również Proklin nabierze chęci aby działać. Było widać od dawna, że nie miał chęci i czasu aby siedzieć nad skryptem 😅 Oby było tylko lepiej. Powodzenia 1 Quote
Visteros Posted September 10, 2022 Posted September 10, 2022 "Na dobry początek"? Ciekawi mnie co będzie dalej, skoro jest to dopiero początek 1 Quote
Mackowy Posted September 10, 2022 Posted September 10, 2022 Może w końcu ktoś się weźmie za ten serwer na poważnie Quote
Recommended Posts