Bartek8291 Napisano 5 Września 2022 Napisano 5 Września 2022 Nick: Bartek8291 Nick osoby nakładającej kare: _WirluS_ Powód nałożenia kary: Oszustwo finansowe Krótki opis sytuacji: Około rok temu dokładniej w sierpniu 2021 postanowiłem kupić pojazd marki Zion, zobaczyłem na giełdzie napisałem do gracza, miałem pełną sumę pieniędzy na ten samochód ale był jakiś podatek i ten podatek wynosił 3,5k, powiedziałem mu że kupie auto i za chwile mu oddam te 3,5k, poszedłem do pracy, zarabiałem i nie pamiętam ale chyba było coś że musiałem opuścić serwer i zrobić coś innego, kilka dni później wszedłem na serwer, zarobiłem ale nie było gracza na serwerze, wpłyneła skarga i po prawie roku zostałem zbanowany. Coś od siebie: Wiem że oszukałem, bardzo za to przepraszam, ale proszę nie dawajcie mi 80k w dwa miesiące, blokada handlu i tag oszust jeszcze ok no ale bez przesady 80k przez dwa miesiące to muszę 10k w tydzień, nie będę miał na nic czasu, proszę o skrócenie mi tych 80k. Dowody:
_WirluS_ Napisano 10 Września 2022 Napisano 10 Września 2022 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: Status OSZUST przez miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy. Blokada handlu na miesiąc. Prace społeczne 35k przez miesiąc na holowniku. System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). 1
Bartek8291 Napisano 10 Września 2022 Autor Napisano 10 Września 2022 Średnio na jeża, no ale jak to jest jedyna opcja to przyjmuje.
Bartek8291 Napisano 14 Września 2022 Autor Napisano 14 Września 2022 @_WirluS_Sorry że pinguje no ale chciał bym już zagrać na serwerze i zarabiać na tych holownikach.
_WirluS_ Napisano 15 Września 2022 Napisano 15 Września 2022 Ban zdjęty, zgodnie z powyższym, oszust nałożony.
Rekomendowane odpowiedzi