Skocz do zawartości

Bartek8291 ukarany przez _WirluS_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Bartek8291

Nick osoby nakładającej kare: _WirluS_

Powód nałożenia kary: Oszustwo finansowe

Krótki opis sytuacji: Około rok temu dokładniej w sierpniu 2021 postanowiłem kupić pojazd marki Zion, zobaczyłem na giełdzie napisałem do gracza, miałem pełną sumę pieniędzy na ten samochód ale był jakiś podatek i ten podatek wynosił 3,5k, powiedziałem mu że kupie auto i za chwile mu oddam te 3,5k, poszedłem do pracy, zarabiałem i nie pamiętam ale chyba było coś że musiałem opuścić serwer i zrobić coś innego, kilka dni później wszedłem na serwer, zarobiłem ale nie było gracza na serwerze, wpłyneła skarga i po prawie roku zostałem zbanowany.

Coś od siebie: Wiem że oszukałem, bardzo za to przepraszam, ale proszę nie dawajcie mi 80k w dwa miesiące, blokada handlu i tag oszust jeszcze ok no ale bez przesady 80k przez dwa miesiące to muszę 10k w tydzień, nie będę miał na nic czasu, proszę o skrócenie mi tych 80k.

Dowody: 

Napisano

Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

• Status OSZUST przez miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy.
  • Blokada handlu na miesiąc.
  • Prace społeczne  35k przez  miesiąc na holowniku.

System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

• Like 1
Napisano

Średnio na jeża, no ale jak to jest jedyna opcja to przyjmuje. 

Napisano

@_WirluS_Sorry że pinguje no ale chciał bym już zagrać na serwerze i zarabiać na tych holownikach.

Napisano

Ban zdjęty, zgodnie z powyższym, oszust nałożony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...