Skocz do zawartości

diplek ukarany przez NyKo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: diplek

Nick osoby nakładającej kare: NyKo

Powód nałożenia kary: Obraza Administracji

Krótki opis sytuacji: Grałem na serwerze około czterech dni temu. Wracałem z wyścigu Senora RX, a wtedy pewien gracz (zapomniałem jego nicku) zaczął mnie spychać przez co zniszczył mój cały pojazd. Zdenerwowałem się i zrobiłem powtórkę którą chciałem wysłać do administracji lecz przed tym wszystkim napisałem na chacie globalnym, cytuję: "@(id tej osoby) nie pozdrawiam cię śmieciu" i dostałem mute na 3 dni za toksyczność. Wtedy zdenerwowałem się i pod wpływem emocji - jestem dosyć impulsywną osobą - wysłałem reporta z bluzgami na członka administracji.

Dowody: -

Coś od siebie: Wiem, że źle postąpiłem chciałbym przeprosić całą administrację oraz gracza którego mogłem urazić. Mogłem po prostu wysłać powtórkę do administracji (którą dalej mam) i było by po sprawie. Jeszcze raz chciałbym przeprosić za zaistniałą sytuację, mogłem tego nie robić i żałuję tego co zrobiłem. Chciałbym dalej prowadzić rozgrywkę na tym serwerze, gdyż złapałem wenę i mam kumpla do gry więc prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie apelacji. Życzę miłego dnia/wieczoru. ;)

• Jestem za 1
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Jako że iż nie posiadasz wielu kar ban został zdjęty, ostrzegam żeby trzymać nerwy aby nie dochodziło do taki sytuacji, bo następnym razem nie będzie drugiej szansy.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...