machcin1 Napisano 11 Sierpnia 2022 Napisano 11 Sierpnia 2022 Data i godzina zdarzenia: 11.08.2022 godzina 21:37 Nick oskarżającego: machcin1 Nick oskarżonego: MisterioMOB Powód napisania skargi: jazda nie po swoim pasie, obraza i wmawianie mi ze nie umiem jezdzic. Kolego powiedziałem ci ze jade swoim pasem. Normalnie skargi bym nie zakładał na forum ale mnie poniekąd do tego zmusiłeś. Sam wiesz jak było i powiedziałem ci ze ci to udowodnie. Więc bardzo proszę. Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://streamable.com/l4dvti 1 1
MisterioM0B Napisano 11 Sierpnia 2022 Napisano 11 Sierpnia 2022 Jeździsz 246km/h w terenie zabudowanym, jadę po swoim pasie (nie po lewej stronie). Póniej mnie zwyzywałeś i nie nagrałeś tego. Dopiero miałem samochód naprawiony a ty go jeszcze rozwaliłeś. 2 1
machcin1 Napisano 12 Sierpnia 2022 Autor Napisano 12 Sierpnia 2022 powiedzialem tylko ze ci udowodnie ze jechalem swoim pasem co tez zrobilem, nie wyzwalem cie ani razu co juz pokazuje jakim jestes graczem, zwyklym kłamcą. Nie polecam tego allegrowicza 👎. Do tego nie jechales swoim pasem tylko sie popisywales i tak sie skonczylo. jakbys jechal normalnie do niczego by nie doszlo.
Administrator Beezy Napisano 9 Września 2022 Administrator Napisano 9 Września 2022 Co do obrazy, moim zdaniem słowa te nie kwalifikują się od razu do kary wyciszenia, jednak na przyszłość upominam @MisterioM0B o nieużywanie inwektyw. A samo zdarzenie drogowe przedstawione na nagraniu kwalifikuje się do poniższego punktu regulaminu, więc skargę zmuszony jestem odrzucić. Skarga o taranowanie będzie automatycznie odrzucana, takie sytuacje rozwiązujemy w raportach, wyjątkiem jest tylko wtedy kiedy gracz celowo utrudnia grę.
Rekomendowane odpowiedzi