Skocz do zawartości

Skarga na MisterioMOB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 11.08.2022 godzina 21:37

Nick oskarżającego: machcin1

Nick oskarżonego: MisterioMOB

Powód napisania skargi: jazda nie po swoim pasie, obraza i wmawianie mi ze nie umiem jezdzic. Kolego powiedziałem ci ze jade swoim pasem. Normalnie skargi bym nie zakładał na forum ale mnie poniekąd do tego zmusiłeś. Sam wiesz jak było i powiedziałem ci ze ci to udowodnie. Więc bardzo proszę.

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

https://streamable.com/l4dvti

• Haha 1
  • Jestem za 1
Napisano

Jeździsz 246km/h w terenie zabudowanym, jadę po swoim pasie (nie po lewej stronie). Póniej mnie zwyzywałeś i nie nagrałeś tego. Dopiero miałem samochód naprawiony a ty go jeszcze rozwaliłeś.

• Haha 2
  • Jestem za 1
Napisano

powiedzialem tylko ze ci udowodnie ze jechalem swoim pasem co tez zrobilem, nie wyzwalem cie ani razu co juz pokazuje jakim jestes graczem, zwyklym kłamcą. Nie polecam tego allegrowicza 👎. Do tego nie jechales swoim pasem tylko sie popisywales i tak sie skonczylo. jakbys jechal normalnie do niczego by nie doszlo.

• 4 tygodnie później...
  • Administrator
Napisano

Co do obrazy, moim zdaniem słowa te nie kwalifikują się od razu do kary wyciszenia, jednak na przyszłość upominam @MisterioM0B o nieużywanie inwektyw. A samo zdarzenie drogowe przedstawione na nagraniu  kwalifikuje się do poniższego punktu regulaminu, więc skargę zmuszony jestem odrzucić.

• Skarga o taranowanie będzie automatycznie odrzucana, takie sytuacje rozwiązujemy w raportach, wyjątkiem jest tylko wtedy kiedy gracz celowo utrudnia grę.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...