Kebs Napisano 10 Sierpnia 2022 Napisano 10 Sierpnia 2022 Nick: identyfikator Discord: Kebs#3927 Nick osoby nakładającej kare: Niestety nie mam pojęcia. Powód nałożenia kary: Wydaje mi się, że CBK Krótki opis sytuacji: Ponad dwa miesiące temu, poźnym wieczorem wszedłem na discorda i zwyzywałem dwie osoby. Dowody: Nie posiadam. Coś od siebie: Bardzo przepraszam za sytuacje, obiecuję, że więcej się to nie powtórzy. Pozdrawiam. Nie widzę nigdzie wzoru apelacji i unbana na discordzie, więc pisze to w ten sposób. 1
RolnikYTPL Napisano 10 Sierpnia 2022 Napisano 10 Sierpnia 2022 Chłopie już pożegnaj się z serwerem bo ta administracja nawet na apelację nie patrzy.. tylko siano ciągną 5 1
W3tO Napisano 13 Sierpnia 2022 Napisano 13 Sierpnia 2022 Kebs,Kebs,Kebs takich trolli jak Ty sie utylizuje ze społeczeństwa. Uwazam ze dostałeś na to na co zasłużyłeś . Nie zmieniaj się to jednego mniej ! Piona ! 1
Administrator NyKo Napisano 13 Sierpnia 2022 Administrator Napisano 13 Sierpnia 2022 Kary otrzymane na discordzie nie podlegają apelacji na forum. Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi