MichalJumper Napisano 30 Lipca 2022 Napisano 30 Lipca 2022 Nick: MichalJumper Nick osoby nakładającej kare: Baldi1331 Powód nałożenia kary: Cheaty Krótki opis sytuacji: No więc tak chciałem, żeby ktoś mnie podwiózł, kliknąłem g i wsiadłem przez miejsce kierowcy na miejsce pasażera przez buga synchronizacji. Dowody: No nie mam powtórek czy tam czegoś tego typu Coś od siebie: Serdecznie proszę administrację o unbana bo jak piszę to bug był a nie cheaty, a tak poza tym co to za cheaty by miały być. Ja rozumiem jakbym se cheaty pobrał i mógł auto ukraść czy coś, ale bug synchronizacji, którego zostałem ofiarą, który w ogóle nie jest szkodliwy. Pozdrawiam i proszę o unbana bo niewinny jestem i przez pół roku mam bana przez jakiegoś buga. 2 3
_WirluS_ Napisano 9 Września 2022 Napisano 9 Września 2022 Posiadasz wiele kar większość z nich to utrudnianie gry, taranowanie oraz wiele innych przewinień, możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: Status OSZUST na dwa miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy Poprawa zachowania, jeśli się to nie zmieni wracasz na bana z powrotem. Blokada handlu na dwa miesiące Prace społeczne: 250k przez dwa miesiące na holowniki System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji)
MichalJumper Napisano 16 Września 2022 Autor Napisano 16 Września 2022 (edytowane) zgadzam się @_WirluS_ Edytowane 28 Września 2022 przez MichalJumper
MichalJumper Napisano 30 Września 2022 Autor Napisano 30 Września 2022 @_WirluS_ a takie pytanie mam, są jakieś statystyki pokazane ile już zarobiłem z tych 250k czy jak to wygląda
_WirluS_ Napisano 8 Października 2022 Napisano 8 Października 2022 @MichalJumper Ban zdjęty, zgodnie z powyższym, oszust nałożony.
Rekomendowane odpowiedzi