Skocz do zawartości

GEDZ UKARANY PRZEZ PROKLIN

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: GEDZ

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Wykorzystywanie błędów serwera.

Krótki opis sytuacji: Grając na serwerze jak codziennie obiło mi się o uszy, że jest jakiś błąd związany z miejscem w ekwipunku. Niestety z własnej głupoty oraz nieprzemyślenia tego totalnie postanowiłem go użyć (max 2-3 razy sadząc po 10-20 sadzonek) co poskutkowało banem na 2 lata. Niedługo mija już rok od nałożenia blokady i brakuje mi bardzo gry na serwerze i chciałbym wrócić do jego społeczności w, której dobrze się czułem i nigdy nie sprawiałem większych problemów jedynie jakieś prawka i mute. Jest po mój pierwszy ban na serwerze, a gram od 2019 roku i mam nadzieję, że da radę jakoś skrócić karę.

Dowody: https://imgur.com/a/FBNPCBI

Coś od siebie: Chętnie przyjmę jakieś większe prace społeczne i dłuższą blokadę handlu w zamian za skrócenie kary oraz mam nadzieję, że apelka zostanie rozpatrzona. Pozdrawiam 🙂

• Like 1
  • Jestem za 1
Napisano

Jako iż nie miałeś w przeszłości wielu kar możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

Status OSZUST na dwa miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy

Blokada handlu na dwa miesiące

Prace społeczne: 250k przez dwa miesiąc na holowniki

System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji)

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...