Skocz do zawartości

LucasTiger ukarany przez Nyko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

LucasTiger ukarany przez @Nyko

Obraza Administracji. 

Okej. Ogólnie dostałem bana na 2 miesiące za obrażę administracji.
Ale od początku zaczęło się od tego że miałem pościg policyjny uciekałem autem (moonbeam) czy jakoś tak do sadzenia najczęściej wykorzystywany samochód. Przed policją z dobre pół godziny.
Po czym wpadliśmy do kanału. A oni wpadli do wody. Samochód zniknął został utopiony. Zaproponowaliśmy z kolegą że możemy ich podwieźć na komisariat. Ponieważ chcieliśmy dać im szanse jeszcze na złapanie nas. Zgodzili się na to po czym z 20m zostałem skuty w aucie... Oczywiście kolega też.
Policja tłumaczyła się tym że przed pościgiem mówiła że chciała być miła... Sensu tego nie wiedzę no ale jednak LSPD.... Chodź ciężko nazywać ich tak jak nie potrafią zatrzymać stock auta i to jeszcze zepsutego. Oczywiście nie dałem się tak... Ponieważ jak dla mnie nie miałoby to sensu i nie przyjął bym kary więźnia, finansowej za takie złapanie... Śmiechu warte. 
I zrobiłem Rologa. Wziąłem drugi taki sam samochód i pojechałem rozjechać swojego kolegę... Żeby uniknął tej niesprawiedliwości... Zwał jak zwał. Oczywiście sam o to poprosił mnie na czacie Organizacyjnym. 
Zrobiłem to i dostałem bana na 24h za VDm... 
No i oczywiście zaczełem rozmawiać zaczęło się od Stasiowski czy jakoś tak mod... Ale on nie mógł nic na to poradzić nie widział nic... Chodź tłumaczyłem mu ciągle jak wyglądała ta sytułacja z mojej strony. Poszłem do Nykko którego prosiłem o rozmowę z dobre 10min. Poczym zrobiłem reloga żeby wyżalić mu się na voic chacie... Oczywiście zostałem lekko mówiąc zlany. Sam mówił że sprawiedliwości nie ma... A jak za cytowałem że uciekałem samochodem do sadzenia w raz z innymi graczami wyśmiali mnie... 
Przyszedł policjant który mnie skuł. I też zaczął wypisywać wyśmiewać się z (autem do sadzenia) i że mam dać ludzią spokój... Chodź tylko próbowałem się odwołać... Powiedziałem mu ze pałe  w niego wbijam i te Lspd które nie potrafi przegrywać. I dostałem Mute od Nyko. Na voice chacie.Nie powiem zdenerwowałem się i tym samym odwdzięczyłem się Nykoo pisząc w ciebie Nykoo palę też wbijam... Nie rozumiem jaka sprawiedliwość jest że moderator ma prawo mnie wyśmiać a ja już tekstu (pałe w ciebie wbijam) nie mogę...

Nie mam problemu do ani LSPD ani Nyko. Ale chciałbym uniknąć kary za wyzwanie Administracji. 

Pozdrawiam ;)

unknown-11.png

• Haha 8
  • Jestem za 1
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...