Likoss123 Napisano 13 Lipca 2022 Napisano 13 Lipca 2022 Nick: Likoss123 Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Groźby w stronę serwera Krótki opis sytuacji: Po banie mojego kolegi, ktoś napisał że on zawsze ma pod górkę, po czym mu odpisałem że ten serwer będzie miał pod górkę. Dowody: Brak Coś od siebie: Nie chciałem w żadnym stopniu zagrozić serwerowi, lecz źle skonstruowałem zdanie za które dostałem bana. Minęło kilka miesięcy, od tej sytuacji i zrozumiałem swój błąd oraz żałuje że napisałem takie coś i straciłem możliwość grania na serwerze. Tęsknie za ludźmi z tego serwera oraz jak i za samym serwerem. Piszę tą apelację już 3 raz, gdyż nie mam zamiaru popełnić tego samego błędu oraz chciał bym pokazać że się zmieniłem. 1 8
Likoss123 Napisano 22 Sierpnia 2022 Autor Napisano 22 Sierpnia 2022 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2022 przez Likoss123 1
_WirluS_ Napisano 9 Września 2022 Napisano 9 Września 2022 Decyzja w tej apelacji jest taka sama jak w poprzedniej. Apelacje odrzucam i przenoszę do archiwum. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi