BuciorTM Napisano 9 Lipca 2022 Napisano 9 Lipca 2022 Data i godzina zdarzenia: 10.07.2022 około 1 w nocy Nick oskarżającego: BuciorTM Nick oskarżonego: Serekk Powód napisania skargi: Owy oponent zastosował manewr zwany jazdą pod prąd, przy czym staranował mnie i później postanowił mnie rozjechać. Według mnie jest to bardzo smutne i karygodne zachowanie owego osobnika. Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/TWJQ1m8 2 2
Serekk Napisano 9 Lipca 2022 Napisano 9 Lipca 2022 Okej na wideo widac ja kskrecasz w moja strone po czym zachowales sie w sposob karygodny wiec pozdrawiam cieplutko! 1
BuciorTM Napisano 9 Lipca 2022 Autor Napisano 9 Lipca 2022 Skręcam w twoją stronę bo chciałem uniknąć zderzenia, niestety jak widać pojechaliśmy w tym samym kierunku, co nie zmienia faktu że to ty zachowałeś się w sposób karygodny VDM'ując mnie jeszcze po tym jak wypadłem przez przednią szybę .
Sneezy Napisano 10 Lipca 2022 Napisano 10 Lipca 2022 @Serekk został ukarany za vdm oraz jazdę pod prąd. 1
Rekomendowane odpowiedzi