Skocz do zawartości

Kerko ukarany przez Norcio_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: 

Kerko

Nick osoby nakładającej kare:

@Norcio_PL

Powód nałożenia kary: 

Obraza administracji

Krótki opis sytuacji: 

Dostałem bana za Toksyczność która nie była skierowana do moderatora @Norcio_PL, a gracza Cynamonyt.

Dowody: 

1. Filmik krótki:

https://www.youtube.com/watch?v=tYqeCV7pw6w&ab_channel=Kerko

2. Filmik przedstawiający całą sytuacje:

https://www.youtube.com/watch?v=oZYeKsBScpQ&ab_channel=Kerko

Coś od siebie: 

Wszystko zaczęło się od prowokacji gracza Cynamonyt . Gracz ten taranował mnie on na mechaniku mirror więc postanowiłem zrobić to samo co on aczkolwiek jakiś czas później. Napisał na mnie raporta, dostaliśmy obydwoje prawko. Po dokładnie 22 sekundach gracz ten napisał na g "elegancko" po czym poniosły mnie emocje i napisałem w jego kierunku obraźliwa wiadomość. Byłem, oraz dalej jestem świadomy konsekwencji które nosi toksyczność na serwerze. Niestety moderator @Norcio_PL mógł pomyśleć, że wiadomość ta była skierowana w jego kierunku (co nie jest prawdą). Moim jedynym usprawiedliwieniem aby potwierdzić moją niewinność w (podkreślę) obrazie administracji, nie toksyczności wobec innego gracza może być klip na którym zaprezentowana jest moja perspektywa timingu wysyłania wiadomości. Zacząłem ją pisać po wiadomości od Cynamona. Nie licząc tego przez całe 22 sekundy od otrzymania prawka nie obrażałem moderatora @Norcio_PL, oraz nie miałem tego w planach. Gdybym chciał to zrobić, zrobiłbym to o wiele wcześniej, a nie dopiero po wiadomości Cynamona. To tyle co chciałem przekazać, wyżej znajdują się dowody.

• Haha 7
  • Sad 3
  • Jestem za 17
  • Jestem przeciw 2
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Nie tolerujemy wszelkiej toksyczności, która jest kierowana do kogokolwiek, w tym przypadku wygląda to na to, że wiadomość nie była skierowania w stronę Norcio, jednak pamiętaj, aby się to już więcej nie powtórzyło. Kara zdjęta apelację zamykam.

• Like 1
  • Jestem przeciw 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...