RyDeL Napisano 4 Lipca 2022 Napisano 4 Lipca 2022 Nick: RyDeL Nick osoby nakładającej kare: WirluS Powód nałożenia kary: Kupno konta oraz handel majątkiem Krótki opis sytuacji: Wszedłem na serwer żeby popracować razem z Misiek na nurku2 dostałem bana za handel tylko ze tego handlu. Coś od siebię : Nie wiem do czego to doszło ze dawno mnie nie było a ze kupiłem nowy komputer to zmienił się tez adres. Gram na VPN Niemcy bo lepiej.. A dostałem pewnie bana łacznie z MisiekMikke..Sprzedałem mu XA-21 na raty bo widziałem ze ma dużą kolekcję nie wiem jak mam wam udowodnić ze konta nie kupiłem ani nie handluje. Mam nadzieje ze uda nam się wszystko wyjaśnić i będę mógł wrócić na serwer. Jestem w stanie oddać dla graczy pieniądze ze sprzedaży 7kk podzielić na 60 wychodzi po 116k dla każdego gracza 3
_WirluS_ Napisano 28 Lipca 2022 Napisano 28 Lipca 2022 Jest to bardzo słaba wymówka, sprzedaż pojazdu na raty albo przekazanie gotówki przez handel za zero jest zabronione, wiedziałbyś o tym, gdybyś był pierwszym właścicielem konta. Apelacje odrzucam oraz przenoszę do archiwum zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi