KSL Napisano 4 Lipca 2022 Napisano 4 Lipca 2022 Nick: KSL Nick osoby nakładającej kare: Nyko Powód nałożenia kary: Multikonta Krótki opis sytuacji: Stałem na komisie 4/4 i nagle banik. Dowody: ss Coś od siebie: Ban jak najbardziej zasłużony. Wiem że złamałem regulamin i robiłem nielegalnie pieniążki przerzucając je z konta na konto. Proszę o ułaskawienie. Już się to nie powtórzy >.< 14 1 1 5
KSL Napisano 10 Lipca 2022 Autor Napisano 10 Lipca 2022 Długo jeszcze? Serwer padnie zanim mi ktoś odpisze xD We ktoś jakąś decyzje podejmij bo nie wiem czy mogę już GTA odinstalować.
Likoss123 Napisano 10 Lipca 2022 Napisano 10 Lipca 2022 11 minut temu, KSL napisał: Długo jeszcze? Serwer padnie zanim mi ktoś odpisze xD We ktoś jakąś decyzje podejmij bo nie wiem czy mogę już GTA odinstalować. Możesz już odinstalować 1 5
_WirluS_ Napisano 28 Lipca 2022 Napisano 28 Lipca 2022 Posiadanie multikont oraz czerpania z tego korzyści lub logowanie się na inne konta jest zakazane, apelacje odrzucam i przenoszę do archiwum. 1
Rekomendowane odpowiedzi