MisiekMikke Napisano 3 Lipca 2022 Napisano 3 Lipca 2022 (edytowane) Nick: @MisiekMikkeoraz @RyDeL Nick osoby nakładającej kare: @WirluS Powód nałożenia kary: Krótki opis sytuacji: Pracowalem sobie na nurku i nagle taki banik Dowody: Brak ale chciałbym chociaż dowiedzieć sie za co dokladnie dostalem Coś od siebie: Chcialbym unbana bo nie wiem za co dostalem dokladnie bana pracowalem sobie na nurku ale nagle pyk i wylogowywanie Piszę za kolegę ponieważ on nie moze cos napisać. pozdrawiam MisiekMikke Edytowane 3 Lipca 2022 przez MisiekMikke 1 23 1 1
RyDeL Napisano 3 Lipca 2022 Napisano 3 Lipca 2022 Prosze uowodnić ze "handel majatkiem".. Bo jak dla mnie bezpodstawny ban
RyDeL Napisano 3 Lipca 2022 Napisano 3 Lipca 2022 (edytowane) Nick: RyDeL Nick osoby nakładającej kare: WirluS Powód nałożenia kary: Kupno konta oraz handel majątkiem Krótki opis sytuacji: Wszedłem na serwer żeby popracować razem z Misiek na nurku2 dostałem bana za handel tylko ze tego handlu nie było kolega wziął na raty xa-21 Coś od siebię : Nie wiem do czego to doszło ze dawno mnie nie było a ze kupiłem nowy komputer to zmienił się tez adres. Gram na VPN Niemcy bo lepiej.. A dostałem pewnie bana łacznie z MisiekMikke..Sprzedałem mu XA-21 na raty bo widziałem ze ma dużą kolekcję nie wiem jak mam wam udowodnić ze konta nie kupiłem ani nie handluje. Mam nadzieje ze uda nam się wszystko wyjaśnić i będe mógł wrócić na serwer. Edytowane 3 Lipca 2022 przez RyDeL 23 1
RyDeL Napisano 4 Lipca 2022 Napisano 4 Lipca 2022 Nie wiem z czego wy macie bekę zajmijcie się swoim życiem xD 7
RyDeL Napisano 4 Lipca 2022 Napisano 4 Lipca 2022 A Administracja niech się wypowie i dadzą dowody bo bez dowodów nie powinniście dać bana... Brak dowodów -> Unban proste 1 1 10
RyDeL Napisano 4 Lipca 2022 Napisano 4 Lipca 2022 Dobra trzeba odpalić skruchę Przyznaję się ze dostałem od jakiegos typa te konto ale nie przyznaję się do handlu 8 1
_WirluS_ Napisano 28 Lipca 2022 Napisano 28 Lipca 2022 Jest to bardzo słaba wymówka, sprzedaż pojazdu na raty albo przekazanie gotówki przez handel za zero jest zabronione, Apelacje odrzucam oraz przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi