Skocz do zawartości

Skarga na Kerko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 30.06 / 01.07 br.

Nick oskarżającego: Bartoszz

Nick oskarżonego: Kerko

Powód napisania skargi: Koledze się nudzi od kilku dni i próbuje mi za wszelką cenę utrudnić rozgrywkę. Dzisiaj jak widać zbyt bardzo się wczuł w momencie gdy na serwerze nie było nikogo z administracji.

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

Cytat

• Haha 7
  • Jestem za 2
Napisano

Witam, zacznijmy od tego, że kolegami nie jesteśmy jak i nigdy nimi nie byliśmy. Dementując wszystkie twoje argumenty:

1. "Koledze się nudzi od kilku dni i próbuje mi za wszelką cenę utrudnić rozgrywkę" - przypomnę, że to ty od paru dni latasz samolotem z SA crashując przy tym inne osoby z tunera jak i samych tunerów. Niejednokrotnie było ci to wypominane na chacie ale nic sobie z tego nie robiłeś.

2. "Dzisiaj jak widać zbyt bardzo się wczuł w momencie gdy na serwerze nie było nikogo z administracji." - mute'a chciałem dostać celowo - dlatego zresztą napisałem to na chacie globalnym a nie nigdzie indziej.

Kończąc moją treściwą odpowiedź mogę zaznaczyć, że nikt nie będzie traktować cię ulgowo przez to, że masz swoje "Widzi mi się".

Nie pozdrawiam

• Haha 1
  • Jestem za 8
Napisano
Teraz, Kerko napisał:

przypomnę, że to ty od paru dni latasz samolotem z SA crashując przy tym inne osoby z tunera jak i samych tunerów. Niejednokrotnie było ci to wypominane na chacie ale nic sobie z tego nie robiłeś.

Proponowałem Ci napisanie za to skargi, ale tego nie zrobiłeś, bo wiedziałeś, że tego nie wygrasz. Samolot był sprawdzany przez administracje i nie crashuje. To, że ktoś ma komputer z plasteliny nieprzystosowany pod wymogi RAGE tylko składany jeszcze za czasów MTA to nie moja wina. Jeżeli faktycznie uważasz, że te samoloty powodują crashe to zgłoś to do administracji.

Napisano
1 minutę temu, Bartoszz napisał:

Proponowałem Ci napisanie za to skargi, ale tego nie zrobiłeś, bo wiedziałeś, że tego nie wygrasz. Samolot był sprawdzany przez administracje i nie crashuje. To, że ktoś ma komputer z plasteliny nieprzystosowany pod wymogi RAGE tylko składany jeszcze za czasów MTA to nie moja wina. Jeżeli faktycznie uważasz, że te samoloty powodują crashe to zgłoś to do administracji.

Niejednokrotnie było mówione, że samoloty jak i sam balon mogą crashować. Byłem w tej frakcji i wiem z czym co sie je także nie wypowiadaj głupot bo kompletnie nie ma to sensu. Skargi nie robiłem bo nie chce mi się bawić w jakieś skargi na forum za kogoś kto ma smutne życie i nie potrafi przestać utrudniać innym gry. Tak trudno to zrozumieć? A no tak, zapomniałem z kim mam do czynienia.

Napisano
Teraz, Kerko napisał:

Niejednokrotnie było mówione, że samoloty jak i sam balon mogą crashować. Byłem w tej frakcji i wiem z czym co sie je także nie wypowiadaj głupot bo kompletnie nie ma to sensu. Skargi nie robiłem bo nie chce mi się bawić w jakieś skargi na forum za kogoś kto ma smutne życie i nie potrafi przestać utrudniać innym gry. Tak trudno to zrozumieć? A no tak, zapomniałem z kim mam do czynienia.

Balonem nie latam, a za twoich czasów były Bestry, które faktycznie powodowały crashe, ale zostały zastąpione za Alphy, które nie crashuja.

Napisano
Teraz, Bartoszz napisał:

Balonem nie latam, a za twoich czasów były Bestry, które faktycznie powodowały crashe, ale zostały zastąpione za Alphy, które nie crashuja.

A jednak crashuja wiec nic to nie zmienilo

• Administrator
Napisano

@Kerko zostanie ukarany za toksyczność.

Zamykam.

• Like 2
  • Beezy zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...