Skocz do zawartości

konrad23456 ukarany przez Kamilosław

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nick konrad23456
nick osoby nakładająca kare Kamilosław
powód nałozenia kary cheaty 
krótki opis sytuacji: Nie chciało mi się robić daily więc ściągnąłem program do łowienia ryb tak zwane cheety.
dowody;
coś od siebie: Źle zrobiłem korzystając z cheatów nie powinienem z nich korzystać i ułatwiać sobie rozgrywki w porównaniu z innymi graczami którzy tego nie robią .Zrozumiałem swój błąd żałuje że zrobiłem taką głupotę i straciłem możliwość grania na tym serwerze, gram na nic codziennie nie kiedy nawet całymi  dniami jak tylko mam czas. Brakuje mi grania bardzo na tym serwerze i tych ludzi chciałbym pograć jeszcze na nim. Pisze tą apelacje dlatego że nie mam zamiaru już popełnić tego błędu .Pokazać że się zmieniłem i normalnie grać jak dotychczas. Obiecuje że będę fair wobec innych graczy i administracji i nie będę używać żadnych chetów już na tym serwerze wiem że to jest śliski temat dla administracji. Obiecuje poprawę nie powtórzę tego błędu już nigdy. 

krótki opis sytuacji : obraz_2022-06-28_092942248.thumb.png.7cf23d934f81b01fb6bee818d7883a2d.png

• Haha 1
  • Jestem przeciw 1
Napisano

Jako iż nie miałeś w przeszłości wielu kar możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

Status OSZUST na dwa miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy

Blokada handlu na dwa miesiące

Prace społeczne: 250k przez dwa miesiąc na holowniki

System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji)

Napisano

Dziękuje za drugą szanse przyjmuje warunki 

Napisano

Odświeżenie temu 

zapoznałem się z warunkami które zostały mi przedstawione i przyjmuje warunki . dziękuje za druga szanse grania na serwerze . Obiecuje poprawę 

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...