konrad23456 Napisano 28 Czerwca 2022 Napisano 28 Czerwca 2022 nick konrad23456 nick osoby nakładająca kare Kamilosław powód nałozenia kary cheaty krótki opis sytuacji: Nie chciało mi się robić daily więc ściągnąłem program do łowienia ryb tak zwane cheety. dowody; coś od siebie: Źle zrobiłem korzystając z cheatów nie powinienem z nich korzystać i ułatwiać sobie rozgrywki w porównaniu z innymi graczami którzy tego nie robią .Zrozumiałem swój błąd żałuje że zrobiłem taką głupotę i straciłem możliwość grania na tym serwerze, gram na nic codziennie nie kiedy nawet całymi dniami jak tylko mam czas. Brakuje mi grania bardzo na tym serwerze i tych ludzi chciałbym pograć jeszcze na nim. Pisze tą apelacje dlatego że nie mam zamiaru już popełnić tego błędu .Pokazać że się zmieniłem i normalnie grać jak dotychczas. Obiecuje że będę fair wobec innych graczy i administracji i nie będę używać żadnych chetów już na tym serwerze wiem że to jest śliski temat dla administracji. Obiecuje poprawę nie powtórzę tego błędu już nigdy. krótki opis sytuacji : 1 1
_WirluS_ Napisano 29 Czerwca 2022 Napisano 29 Czerwca 2022 Jako iż nie miałeś w przeszłości wielu kar możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: Status OSZUST na dwa miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy Blokada handlu na dwa miesiące Prace społeczne: 250k przez dwa miesiąc na holowniki System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji)
konrad23456 Napisano 29 Czerwca 2022 Autor Napisano 29 Czerwca 2022 Dziękuje za drugą szanse przyjmuje warunki
konrad23456 Napisano 6 Lipca 2022 Autor Napisano 6 Lipca 2022 Odświeżenie temu zapoznałem się z warunkami które zostały mi przedstawione i przyjmuje warunki . dziękuje za druga szanse grania na serwerze . Obiecuje poprawę
_WirluS_ Napisano 28 Lipca 2022 Napisano 28 Lipca 2022 @konrad23456 Ban zdjęty, zgodnie z powyższym, oszust nałożony.
Rekomendowane odpowiedzi