_Alex_ Napisano 25 Czerwca 2022 Napisano 25 Czerwca 2022 Nick: _Alex_ Nick osoby nakładającej kare: nie znam Powód nałożenia kary: Toksyczność Krótki opis sytuacji: Jakiś ziomek zabijał mnie na mechu samochodem stracił prawko a ja powiedziałem dobrze ci tak Dowody: Niestety nie mam dowodu jak mnie przejeżdżał. Jak ja mam muta za toksyczność to on też będzie miał jest na czacie Coś od siebie: Moje zachowanie było nieodpowiednie i wiem że to było nie miłe. Jestem naprawdę miłym mechanikiem gram po nocach na tym serwerze żeby gracze mogli naprawić sobie auto a beż voice chatu nie przywitam się ani nic nie powiem. Staram być się miły ale jak ktoś mnie zabija, znęca i mówi ciągle e e e e e e e do ucha to sie nie da grać. Rozumiem swój błąd to jest naprawdę wielki cios mam na tym serwerze ponad 15g na mechu dla mnie to jest dużo bo jestem nowy. Chciałbym kontynuować grę na tym serwerze z voice chatem. Gracze nawet mnie pochwalali mnie od giga chad za to ze siedzę po nocah i naprawiam fury. Przepraszam wszystkich na mechu których obraziłem. Przez ten czas jak dostałem muta prześladował mnie ta trójka mam nadzieje ze oni poniosą swoje konsekwencje. 2
Rekomendowane odpowiedzi