Skocz do zawartości

ForresT zbanowany przez _WirluS_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick:  ForresT

Nick osoby nakładającej kare: _WirluS_

Powód nałożenia kary: Działanie na szkodę serwera.

Krótki opis sytuacji:  Jak wiadomo jakiś czas temu została zamknięta moja grupa. Powód miał zostać podany na dniach a gracze codziennie wypisywali do mnie żebym podał im powód zawieszenia. Ja mimo że znałem powód to nie podawałem go nikomu bo nie wiedziałem czy mogę. Prosiłem więc publicznie administrację na discordzie by podała powód ponieważ chciałem już mieć spokój w tej sprawie. Zostało to prawdopodobnie przez administrację odebrane jako podburzanie graczy do buntu więc zostałem zbanowany na discordzie a następnie w grze.

Dowody: Nie mam dostępu do discorda.

Coś od siebie:  Tak jak pisałem wyżej - Chciałem tylko by gracze dostali już oficjalne info w kwestii zawieszenia grupy żeby mieć spokój na privie i zakończyć sprawę. Już w dniu zawieszenia grupy wiedziałem że nic nie zdziałam by ją zatrzymać więc nawet nie podważałem decyzji czerwonych. Napisałem jedynie do osob które zakładały ze mną grupę żeby wypowiedziały sie co o tym myślą a ich zdaniem lepiej byłoby aby grupa została całkowicie usunięta z serwera. To też przekazałem administracji lecz niestety zostało to odebrane jako rozkaz. 

Nikogo nie namawiam do hejtowania serwera i nie mam nic wspólnego z tym co gracze wypisywali i wypisują na temat serwera. Ciągłe pytanie o powód zawieszenia grupy z mojej strony miało miejsce tylko dlatego że chciałem zakończyć sprawę i spokojnie dalej grać na serwerze. Gdybym wiedział jak to się skończy to nawet bym na privie nikomu nie odpisywał.

W tym miejscu chciałbym przeprosić administrację za niepotrzebne zamieszanie i nerwy. Chciałbym na spokojnie kontynuować rozgrywkę na serwerze bo jednak trochę szkoda włożonego czasu. Nigdy na forum nie pojawiła się na mnie żadna skarga a jedyna kara jaką otrzymałem to mute na początku mojej kariery.

Edytowane przez ForresT
  • Like 2
  • Haha 13
  • Jestem za 9
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Mam wątpliwości co do nagłej poprawy i zrozumienia swojego błędu porównując pierwszą apelację, jest to próba na siłę powrócenia na serwer bez zrozumienia, za co została nadana kara, apelację odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...