Skocz do zawartości

Espect ukarany przez _Wirlus_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: Espect

Nick osoby nakładającej kare: _WirluS_

Powód nałożenia kary: Przyjmowanie/Rozdawanie majątku

Krótki opis sytuacji: Dnia 10.06 Około godziny 17 podjechałem zmienić czynsz swojej posiadłości na 75.0000 aby nikt nie wynajmował jej dalej, bo miała być wykorzystana przeze mnie aby dodać ją do organizacji. Jak dostałem informacje od osoby która przez przypadek wynajęła domek na 10 dni, chciałem wbić na serwa i zwrócić sumę i poinformować osoby zarządzające. Niestety zwrócenie gotówki za te 10 dni które były wykupione przez pomyłkę osoby, nie były możliwe do zwrócenia, pisałem o tym od razu na discordzie na kanale do kontaktu z administracja, i chociaż wyjaśnić sprawę, to zostałem odesłany do apelacji.

Dowody: Będzie zamieszczony poniżej ss

Coś od siebie: Rozmawiałem z osobą która wykonała swoja transakcję przez przypadek to całkowitego cofnięcia transakcji. Przepraszam że taka sytuacja zaszła

Dowód:
unknown.png

Edytowane przez Espect
  • Haha 7
  • Jestem za 5
  • Jestem przeciw 5
  • Espect zmienił tytuł na Espect ukarany przez _Wirlus_
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Nie kupuje takiego wytłumaczenia 'podjechałem zmienić czynsz swojej posiadłości na 75.0000 aby nikt nie wynajmował jej dalej' mogłeś anulować wynajem aniżeli ustawiać taki wysoki czynsz. Wygląda mi to bardziej na celowe działanie, handel majątkiem.

Apelacje odrzucam i przenoszę do archiwum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...