HakerXPompa12 Napisano 11 Czerwca 2022 Napisano 11 Czerwca 2022 Nick: HakerXPompa12 Nick osoby nakładającej kare: @_WirluS_ Powód nałożenia kary: Cheaty Krótki opis sytuacji: Miałem włączone cheaty i dostałem bana podczas pobytu w więzieniu Dowody: https://imgur.com/a/uTOM83w Coś od siebie: Moje zachowanie było nieodpowiednie i wiem że używając cheatów mogłem ułatwiać sobie rozgrywkę na serwerze co było nie fair wobec innych graczy jak i administracji. Zrozumiałem swój błąd i po tym czasie wiem jak głupią rzecz zrobiłem... Chciałbym pograć jeszcze na serwerze, pokazać że jestem czystą osobą i nie używam wspomagaczy. Wiem że temat cheatów u was jest dosyć śliski jak wspomniał to DragonuS w mojej poprzedniej apelacji ale pisząc apelację jednak piszę ją nie po to żeby dalej robić to samo, tylko żeby kontynuować grę na serwerze i pokazać jednak że się zmieniłem. Obiecać mogę że nie będę używał żadnych wspomagaczy i będę fair wobec graczy i administracji. 1
_WirluS_ Napisano 24 Czerwca 2022 Napisano 24 Czerwca 2022 Jako iż nie miałeś w przeszłości wielu kar możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: Status OSZUST na dwa miesiące- oznaczenie pod nickiem i na liście graczy Blokada handlu na dwa miesiąec Prace społeczne: 100k przez dwa miesiąc na konwojent System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji) 1
HakerXPompa12 Napisano 25 Czerwca 2022 Autor Napisano 25 Czerwca 2022 Zgadzam się na warunki które zostały mi przedstawione.
_WirluS_ Napisano 29 Czerwca 2022 Napisano 29 Czerwca 2022 Ban zdjęty, zgodnie z powyższym oszustem nałożony, czas na spełnienie warunków: do 29 SIe 2022, 23:59
Rekomendowane odpowiedzi