Fogis Posted May 31, 2022 Posted May 31, 2022 Cześć od pewnego czasu próbuje zalogowac sie na serwer , co wejście pisze mi Connect lost. Reconnecting , i się laduje , robilem reloga poprzez f1 i nie przyniosło to żadnych rezultatów niestety Proszę o pomoc
WolnoLukasz Posted May 31, 2022 Posted May 31, 2022 (edited) Cześć, próbowałeś zalogować się poprzez direct connect? Wpisz to IP w direct connect : play.fivelife.pl:22005 Powinno zadziałać Edited May 31, 2022 by WolnoLukasz
Fogis Posted May 31, 2022 Author Posted May 31, 2022 Dobra udalo się ale musiałem podlaczyc internet z telefonu do komuptera , teraz nie wiem jak temu zaradzic
sheerio Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 Zapewne jest to problem przydzielonego Ci IP. Czasem tak się dzieje (szczególnie kiedyś miało to miejsce bardzo często), że RAGE nie chce wpuszczać. Spróbuj zrestartować router. Zmienne IP pewnie by pomogło. Osobiście jak miałam ten problem musiałam korzystać z VPN'a, bo RAGE mnie nie wpuszczał. Co ciekawe problem może leżeć również w uruchomionych programach w tle - nakładki systemowe - czy też działającej zaporze/antywirusie. Spróbuj też usunąć pliki z folderu RAGE, oprócz updater.exe. Jeśli problem nadal Cię dotyczy to daj znać, coś zaradzimy.
Contributor Arrow Posted November 17, 2022 Contributor Posted November 17, 2022 Temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts