Skocz do zawartości

OneDayWillDie ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: OneDayWillDie

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Obraza administracji (1 kara)

Krótki opis sytuacji: Za bardzo pokazywalem swoje emocje zwiazane z niepoprawnym zachowaniem moderatora w moja strone.

Dowody: Dowody sa na naszym prywatnym discordzie, nie bede cytowal ich tutaj zeby caly serwer widzial.

Coś od siebie:

Od siebie to chcialbym przeprosic Proklina za swoja unioslosc.

Zostalo to spowodowane nieodpowiednim zachowaniem moderatora oraz jednego z graczy w moja strone. 

W dosyc wulgarny sposob, opisalem juz sytuacje z serwera, ktora stworzyl jeden z graczy ze swoim kolega moderatorem,

takze, prosze postawic sie rowniez w mojej sytuacji i popatrzec na to z mojej perspektywy, mysle, ze rowniez kazdy by sie mocno zdenerwowal.

Na przyszlosc postaram sie bardziej panowac nad swoimi nerwami oraz wazyc slowa, zaluje, ze doszlo do zaistnialej sytuacji,

ktorej konsekwencja byl ban w grze, chociaz w grze nikogo nie obrazilem.

Uwazam, ze jak na pierwszy raz w grze, kara wyciszenia voicea oraz czatu na 3 dni byla za surowa, (nalozone przez moderatora :-) )

jesli w tym samym czasie osoby obok byly przez ciebie wyciszane na tylko 3 godziny.

• Like 2
  • Jestem za 8
  • Jestem przeciw 2
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

prace społeczne***: 150k przez dwa miesiące na pizzaboy

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

• Haha 4
  • Confused 3
  • Jestem przeciw 1
Napisano (edytowane)

czy mozna to robic na pizzaboyu 2 ??

tyle to moga zrobic dzieci co chodza do szkoly, ja w polaczeniu z praca i obowiazkami mysle, ze nie bede w stanie tego zrobic,

pomijam juz kwestie, ze w grze nic nie odwalilem tylko napisalem cos proklinowi na dc... i jakos zbytnio nie bylo tam obrazy wedlug mnie.

Ewentualnie jakas inna propozycja kary realna do zrobienia w polaczeniu z praca ?

Edytowane przez OneDayWillDie
  • Jestem za 3
Napisano

Skoro nadal nie poczuwasz się do winy wycofuje moje warunki apelacje odrzucam i przenoszę do archiwum.

• Haha 1
  • Jestem przeciw 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...