Skocz do zawartości

RivivaMixerPl ukarany przez "undefined"

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: RivivaMixerPl

Nick osoby nakładającej kare: undefined

Powód nałożenia kary: włam na inne konta multikonto

Krótki opis sytuacji: Witam. Jakiś czas temu po dłuższej przerwie wróciłem na serwer i okazało się że ktoś się na nie włamał i wyczyścił mi majątek. Sprawą zajmował się w tedy @haski. Jak się dość szybko okazało zrobił to pewien "śmieszek" w ramach zemsty że go zbanowałem na innym serwerze mta. Hasło pozyskał z wycieku danych z jakiegoś serwera w mta. Sprawca sam się do mnie zgłosił bo jak to powiedział "nie chce dostać bana" i oddał mi równowartość skradzionych rzeczy o czym również poinformowałem haskiego. Później przez jakiś czas sobie normalnie grałem i znów zrobiłem sobie przerwe. Dzisiaj odpalam serwer i patrzę się że dostałem bana. Z racji że nie wchodziłem na żadne inne konta + nie mam żadnego multikonta to myślę że to za tamtą sytuację.

Dowody: image.png.d61232847bb4b2b710f537d2fb53430e.pngimage.thumb.png.816dd3229817fb843ba29fc3d309f0a4.pngunknown.pngunknown.png

Coś od siebie: Większość rozmowy z haskim była prowadzona na serwerze przez voice i mam tylko takie ss'y. W razie jakichkolwiek pytań śmiało postaram się na nie odpowiedzieć (Z racji że pracuję codziennie od 6 do 16 to może być trochę wydłużony czas mojej reakcji). Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji. Pozdrawiam i miłego dnia życzę :)

Edytowane przez RivivaMixerPl
dodałem te dwa ss co są na pierwszym obrazku aby były lepiej czytelne :)
Napisano

Dodam tutaj jeszcze zdjęcie z konsoli że faktycznie zbanował mnie undefined :D
 image.png.255f312ff1944b05088e4465f5d3bfdf.png

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Zbyt wiele jest tutaj powiązań i dziwnych logowań z różnych kont, z tego też powodu apelację odrzucam.

Aby uniknąć takich sytuacji, od dawna zalecamy weryfikację dwuetapową, której niestety nie użyłeś w celu zabezpieczenia konta.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...