Skocz do zawartości

Valerss_yt ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Valerss_yt

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: wykorzystywanie błędów gry

Krótki opis sytuacji: bugowałem ekwipunek 

Coś od siebie: Wiem ze zrobiłem źle po dłuższym zastanowieniu chciałbym przeprosić i chciałbym już wrócić do gry bo tęsknie za tym pięknym klimatem tego servera bez żadnych restartu postaci tylko jakaś kara do odpracowania bo zależy mi na tym koncie . więcej grzechów nie pamiętam obiecuje poprawę jak już pisałem wcześniej, chciałbym aby to konto nie było zerowane, może po odczekaniu takiego czasu od otrzymania bana uda się to dogadać

• Jestem za 5
  • 4 tygodnie później...
Napisano

Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

• status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na miesiąc
  • prace społeczne***: 150k przez miesiąc na holowniku

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

Napisano

Przyjmuje 

Napisano
9 godzin temu, DragonuS napisał:

Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

• status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na miesiąc
  • prace społeczne***: 150k przez miesiąc na holowniku

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

nadal posiadam bana jak chcialem wejsc

image.thumb.png.d893b3116e9c5d24550ba56ae4cac82d.png

Napisano

Ban zdjęty, zgodnie z powyższym oszust nałożony, czas na spełnienie warunków: do 30 Cze 2022, 23:59

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...