Skocz do zawartości

Kristovv zbanowany przez administracje

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Kristovv

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Wykorzystywanie błędów na serwerze

Krótki opis sytuacji: Dowiedziałem sie o bugu więc zacząłem bugować wodę i nawóz, nikogo nie uczyłem jak go wykonywac.

Dowody: Dowodów nie ma poprostu było bugowane

Coś od siebie: Szkoda mi konta które mam od 2020 i chętnie chciałbym wrócić by pograć z przyjaciółmi w gre komputerową tym razem juz bez bugowania. Chciałem z całego serca przeprosić i okazać skruchę jest mi bardzo wstyd. Z całego serca chciałbym przeprosić własciciela jak i administracje serwera obiecując że z mojej strony nigdy nie pojawi się juz żadna próba bugowania czegokolwiek.

• Like 1
  • Jestem za 2
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Jako iż nie miałeś w przeszłości wielu kar, możemy dać Ci drugą szansę, jednak musisz spełnić nasze warunki:

•    status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod Nickiem i na liście graczy
  •    blokada handlu na miesiąc
  •    prace społeczne***: 30k przez miesiąc na pizzaboy'u

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

czy akceptujesz powyższe warunki?

Napisano
8 minut temu, Kristovv napisał:

Oj akceptuje bez zawahania :)

Ban został zdjęty, oszust nadany, masz czas do 14 czerwca 2022 23:59, mamy nadzieję, że sytuacja już więcej się nie powtórzy.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...