Kristovv Napisano 5 Maja 2022 Napisano 5 Maja 2022 Nick: Kristovv Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Wykorzystywanie błędów na serwerze Krótki opis sytuacji: Dowiedziałem sie o bugu więc zacząłem bugować wodę i nawóz, nikogo nie uczyłem jak go wykonywac. Dowody: Dowodów nie ma poprostu było bugowane Coś od siebie: Szkoda mi konta które mam od 2020 i chętnie chciałbym wrócić by pograć z przyjaciółmi w gre komputerową tym razem juz bez bugowania. Chciałem z całego serca przeprosić i okazać skruchę jest mi bardzo wstyd. Z całego serca chciałbym przeprosić własciciela jak i administracje serwera obiecując że z mojej strony nigdy nie pojawi się juz żadna próba bugowania czegokolwiek. 1 2
DragonuS Napisano 14 Maja 2022 Napisano 14 Maja 2022 Jako iż nie miałeś w przeszłości wielu kar, możemy dać Ci drugą szansę, jednak musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod Nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 30k przez miesiąc na pizzaboy'u ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). czy akceptujesz powyższe warunki?
DragonuS Napisano 14 Maja 2022 Napisano 14 Maja 2022 8 minut temu, Kristovv napisał: Oj akceptuje bez zawahania Ban został zdjęty, oszust nadany, masz czas do 14 czerwca 2022 23:59, mamy nadzieję, że sytuacja już więcej się nie powtórzy. 1
Rekomendowane odpowiedzi