Blomyx Napisano 23 Kwietnia 2019 Napisano 23 Kwietnia 2019 Nick: Blomyx Nick osoby nakładającej kare:VealtY. Powód nałożenia kary: jazda pod prąd Krótki opis sytuacji: jadąc ciężarówką na kurierze w momencie wyjazdu z bazy przyjechał ten oto gracz jadąc swoim pasem nagle zostały odebrane mi uprawnienia a powód był taki jak powyżej Dowody: mój kolega był przy tym zajściu nick kolegi ZieLu to potwierdzi Coś od siebie: liczę na zdjęcie kary i zwrot uprawnieni.
VeltY. Napisano 24 Kwietnia 2019 Napisano 24 Kwietnia 2019 Po 1 jak już się bierzesz za pisanie skargi to może byś sprawdził nick moderatora... Po 2 ogłaszałem kilkukrotnie, że osoby niestosujące się do poleceń dotyczących wjazdu i wyjazdu do starej bazy kuriera tracą swe uprawnienia. Podczas tego wyjazdu upominałem cię, żebyś nie wyjeżdżał i nie nawróciłeś się, więc uprawnienia zostały zabrane. 1
Belmondoe Napisano 24 Kwietnia 2019 Napisano 24 Kwietnia 2019 +1 velty, nie tylko ww. moderator zabierał prawka za nieprawidłowy ruch na starej lokacji kuriera, ogłoszenia o takim procederze były pisane na globalu praktycznie codziennie od czwartku/piątku minionego tygodnia i konsekwentnie tego pilnowalismy, większość się nawróciła 1
Rekomendowane odpowiedzi