AdiS Napisano 23 Kwietnia 2019 Napisano 23 Kwietnia 2019 (edytowane) Nick: AdiS Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: 18:43 Krótki opis sytuacji:z 5 min przed banem napisałem /raport moje id ktoś zrobił blokade na moscie specował mnie dragon i się pytał gdzie ta blokada mówie mu że na moście 10 sek potem cyk ban. Z konwersacji którą prowadziłem z Proklinem wynika na to że dostałem bana za to że w konsoli wyskakiwał mu komunikat. Nwm czym to może być spowodowane, ponieważ wczoraj wieczorem zainstalowałem reduxa (taki mod graficzny taki jakby sweetfix w csgo) i od tamtego czasu wyskakiwał komunikat. Dowody: nie wiem co mogę tutaj dodać Coś od siebie: Możliwe że to przyczyna reduxa ponieważ od tego czasu kiedy go zainstalowałem wyskakiwał komunikat. Reduxa juz odinstalowałem mam nadzieje że przez to wyskakiwały komunikaty Edytowane 23 Kwietnia 2019 przez AdiS 1
Developer/owner proklin Napisano 24 Kwietnia 2019 Developer/owner Napisano 24 Kwietnia 2019 Zostałeś zbanowany za speed hacka, nie wiem czy mod graficzny może mieć na to wpływ ale sytuacja w której poruszasz się szybciej niż inni, co za tym szybciej zarabiasz jest niedopuszczalna. Zdejmę bana z Twojego konta, jeśli jednak sytuacja się powtórzy już nie będzie drugiej szansy.
AdiS Napisano 24 Kwietnia 2019 Autor Napisano 24 Kwietnia 2019 Na pewno się nie powtórzy bo już nie będę instalował reduxa
Rekomendowane odpowiedzi