baziu Napisano 30 Kwietnia 2022 Napisano 30 Kwietnia 2022 Nick: baziu Nick osoby nakładającej kare: @_WirluS_ Powód nałożenia kary: Liczne kary, brak poprawy w zachowaniu (LSPD) Krótki opis sytuacji: Poruszałem się pojazdem obok Mirror Park, w pewnym momencie staranowałem funkcjonariusza LSPD i momentalnie otrzymałem bana. Dowody: --- Coś od siebie: Witam, przez okres wakacyjny co jakiś czas otrzymywałem kary oraz robiłem pościgi. Zdaje sobie sprawę, że moje zachowanie nie było najlepsze, więc bardzo za to przepraszam. Odczekałem wiele czasu bo jest to aż 8 miesięcy, dało mi to wiele do przemyślenia. Jeszcze raz bardzo przepraszam za swoje wyczyny oraz liczę na szansę. Pozdrawiam. 4 2
DragonuS Napisano 14 Maja 2022 Napisano 14 Maja 2022 Patrząc na historię kar, możemy zdjąć bana tylko i wyłącznie pod warunkiem prac społecznych: Blokada handlu na miesiąc Prace społeczne: 30k przez miesiąc na Pizzaboy'u System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji) Potraktuj to jako ostatnią szansę, czy akceptujesz powyższe warunki? 1
baziu Napisano 14 Maja 2022 Autor Napisano 14 Maja 2022 25 minut temu, DragonuS napisał: Patrząc na historię kar, możemy zdjąć bana tylko i wyłącznie pod warunkiem prac społecznych: Blokada handlu na miesiąc Prace społeczne: 30k przez miesiąc na Pizzaboy'u System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji) Potraktuj to jako ostatnią szansę, czy akceptujesz powyższe warunki? Zgadzam się na podane warunki.
DragonuS Napisano 14 Maja 2022 Napisano 14 Maja 2022 14 minut temu, baziu napisał: Zgadzam się na podane warunki. Kara zdjęta, społeczne nałożone do 14.06.2022 23:59 Mamy nadzieję, że twoje zachowanie na serwerze się poprawi po 8 miesiącach kary. 1
Rekomendowane odpowiedzi