Skocz do zawartości

Schoni69 ukarany przez Wars

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Schoni69

Nick osoby nakładającej kare: Wars

Powód nałożenia kary: cheaty

Krótki opis sytuacji: grałem na serwerze i znalazłem baga polegający na wciśnięciu odpowiedniej kombinacji przycisków na padzie, a to sprawiało że czas gry zwalniał sie ale tylko u mnie.

Dowody:   

Coś od siebie: tak, wiemy że używanie jakiegokolwiek błędu powinno być karane i przemyślałem swoje zachowanie i bardzo przepraszam i mam nadzieje na un bana na serwerze 

Napisano

Jako iż nie miałeś w przeszłości wielu kar możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

Status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy

Blokada handlu na miesiąc

Prace społeczne: 100k przez miesiąc na konwojent

System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji

Napisano
1 minutę temu, _WirluS_ napisał:

Jako iż nie miałeś w przeszłości wielu kar możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

Status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy

Blokada handlu na miesiąc

Prace społeczne: 100k przez miesiąc na konwojent

System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji

akceptuje warunki 

Napisano

Ban zdjęty oszust jak powyżej nadany, praca społeczna 100k na konwojent do odrobienia do dnia 04.06.2022 23:59

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...