Schoni69 Napisano 30 Kwietnia 2022 Napisano 30 Kwietnia 2022 Nick: Schoni69 Nick osoby nakładającej kare: Wars Powód nałożenia kary: cheaty Krótki opis sytuacji: grałem na serwerze i znalazłem baga polegający na wciśnięciu odpowiedniej kombinacji przycisków na padzie, a to sprawiało że czas gry zwalniał sie ale tylko u mnie. Dowody: Coś od siebie: tak, wiemy że używanie jakiegokolwiek błędu powinno być karane i przemyślałem swoje zachowanie i bardzo przepraszam i mam nadzieje na un bana na serwerze
_WirluS_ Napisano 4 Maja 2022 Napisano 4 Maja 2022 Jako iż nie miałeś w przeszłości wielu kar możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: Status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy Blokada handlu na miesiąc Prace społeczne: 100k przez miesiąc na konwojent System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji
Schoni69 Napisano 4 Maja 2022 Autor Napisano 4 Maja 2022 1 minutę temu, _WirluS_ napisał: Jako iż nie miałeś w przeszłości wielu kar możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: Status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy Blokada handlu na miesiąc Prace społeczne: 100k przez miesiąc na konwojent System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji akceptuje warunki
_WirluS_ Napisano 4 Maja 2022 Napisano 4 Maja 2022 Ban zdjęty oszust jak powyżej nadany, praca społeczna 100k na konwojent do odrobienia do dnia 04.06.2022 23:59
Rekomendowane odpowiedzi