Skocz do zawartości

Piw3lek ukarany przez administrację

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Piw3lek

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Liczne kary, brak poprawy.

Krótki opis sytuacji: Byłem graczem, który z wzajemnością nie lubił starego zarządu LSPD. Niestety byłem dla nich dosyć upierdliwy i zasłużyłem na karę.

Dowody: Brak.

Coś od siebie: Po długim czasie od września 2021r. przemyślałem swoje zachowanie i bardzo chcę wrócić na serwer. Wiem, mam bogatą historię kar i ostrzeżeń, jednak po tak długim okresie czasu zmieniłem się. Teraz mam ochotę na spokojną grę ze znajomymi, zarabianie pieniędzy i kontynuowanie zbierania mojego szrotu. Bardzo przepraszam za wszystkie moje błędy, obiecuję poprawę i zgadzam się na wszelkie dodatkowe kary w postaci prac społecznych, czy innych.

Z góry dziękuję za odpowiedź i serdecznie pozdrawiam administrację :D

• Jestem za 6
  • Jestem przeciw 1
Napisano

Patrząc na historię kar, możemy zdjąć bana tylko i wyłącznie pod warunkiem: 

• Status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • Blokada handlu na miesiąc
  • Prace społeczne: 100k przez miesiąc na Holownikach

System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji)

Potraktuj to jako ostatnią szansę, czy akceptujesz powyższe warunki?

• Thanks 1
Napisano

Nie spodziewałem się, że ten dzień nastąpi. Oczywiście, że zgadzam się na warunki.

• Like 1
Napisano
15 godzin temu, Piw3lek napisał:

Nie spodziewałem się, że ten dzień nastąpi. Oczywiście, że zgadzam się na warunki.

Kara zdjęta oszust nałożony, masz czas odpracować wyznaczoną kwotę do 5 czerwca 2022.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...