Czesio_44 Napisano 29 Kwietnia 2022 Napisano 29 Kwietnia 2022 Nick: Czesio_44 Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Wykorzystywanie błędów serwera. Krótki opis sytuacji: Grając na serwerze jak codziennie obiło mi się o uszy, że jest jakiś błąd związany z miejscem w ekwipunku. Niestety z własnej głupoty oraz nieprzemyślenia tego totalnie postanowiłem go użyć (max 2-3 razy sadząc po 10-20 sadzonek) co poskutkowało banem na 2 lata. Niedługo mija już rok od nałożenia blokady i brakuje mi bardzo gry na serwerze i chciałbym wrócić do jego społeczności w, której dobrze się czułem i nigdy nie sprawiałem większych problemów jedynie jakieś prawka i mute. Jest po mój pierwszy ban na serwerze, a gram od 2019 roku i mam nadzieję, że da radę jakoś skrócić karę. Dowody: https://imgur.com/a/FBNPCBI Coś od siebie: Chętnie przyjmę jakieś większe prace społeczne i dłuższą blokadę handlu w zamian za skrócenie kary oraz mam nadzieję, że apelka zostanie rozpatrzona. Pozdrawiam 🙂 2 1
DragonuS Napisano 30 Kwietnia 2022 Napisano 30 Kwietnia 2022 Jako iż nie miałeś w przeszłości wielu kar, możemy dać Ci drugą szansę, jednak musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod Nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 30k przez miesiąc na pizzaboy'u ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Czy akceptujesz powyższe warunki?
DragonuS Napisano 30 Kwietnia 2022 Napisano 30 Kwietnia 2022 37 minut temu, Czesio_44 napisał: Oczywiście, że akceptuje 😄 @Czesio_44 W takim razie kara została zdjęta możesz wrócić do gry, oszust nałożony na kwotę 30k do odrobienia na pizzaboy'u do dnia 31.05.2022.
Rekomendowane odpowiedzi