Mazzy Napisano 27 Kwietnia 2022 Napisano 27 Kwietnia 2022 (edytowane) Nick: Mazzy Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Wykorzystywanie błędów na serwerze Krótki opis sytuacji: W skrócie bugowałem ekwipunek, dzięki czemu mogłem np. nosić przy sobie nieskończoność butelek z wodą. Dowody: Brak Coś od siebie: Ogólnie piszę te apelację po raz drugi, może teraz uda się coś dogadać. Od dostania bana i napisania pierwszej apelacji minął prawie rok, więc powiem tak: chciałbym tu wrócić i już grać czysto. Może jednak po odczekaniu prawie połowy czasu bana jeśli zostałbym odbanowany istniałaby opcja, żeby zachować to konto bez wipe. Mogą być jakieś inne kary, prace społeczne itp. Może coś ponegocjujemy, chociaż i tak najbardziej zależy mi na zachowaniu tego konta, bez zerowania. Mam nadzieję, że dostanę drugą szansę, której już nie zmarnuję i liczę na szybką odpowiedź. Pozdrawiam Edytowane 27 Kwietnia 2022 przez Mazzy 2
DragonuS Napisano 30 Kwietnia 2022 Napisano 30 Kwietnia 2022 @Mazzy Z racji na niewielką ilość kar oraz minięcia 10 miesięcy od bana możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 30k przez miesiąc na pizzaboy'u ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Mazzy Napisano 30 Kwietnia 2022 Autor Napisano 30 Kwietnia 2022 5 godzin temu, DragonuS napisał: @Mazzy Z racji na niewielką ilość kar oraz minięcia 10 miesięcy od bana możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 30k przez miesiąc na pizzaboy'u ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. Czyli bez wipe konta się obędzie? Wszystkie statystyki i majątek zostaną tak jak przed banem? Jeśli tak to się zgadzam
_WirluS_ Napisano 30 Kwietnia 2022 Napisano 30 Kwietnia 2022 Ban zdjęty oszust jak powyżej nadany, praca społeczna 30k na pizzaboy'u do odrobienia do dnia 31.05.2022 23:59 1
Rekomendowane odpowiedzi