amakuzax Napisano 23 Kwietnia 2019 Napisano 23 Kwietnia 2019 (edytowane) Nick: amakuzax Nick osoby nakładającej kare: Velty Powód nałożenia kary: Speedhack na nurku Krótki opis sytuacji: Mam popsute sterowniki z powodu dlatego ze Asus nie wydal zadnego sterownika i PhysX w GTA jest zbugowane i np jak spadam z gory to lece np albo 2x mocniej z gory badz pionowo w dol 100km/h zobaczylem ze to samo sie dzieje w kerbal space simulator i zamiast 9,81 m/s^2 jest 20.0 i to nie float a integer. Dowody: i grajac dostaje to w kazdej grze ale jak ignoruje i nie klikne ok to dalej dziala Coś od siebie: Pytalem prokilina powiedzial ze jak beda reporty to nie ma znaczenia, pozniej spytalem moderatora czy jak wsiade do samochodu to ida jakies reporty powiedzial ze sa reporty ale nie "Haxy" i ze moge spokojnie jezdzic i sie nie bac to jechalem samochodem normalnie wiedzac ze spadam z gory 2x mocniej co nie daje mi przewagi ale na nurku chyba bylo 10-20% szybciej ale pytalem ciagle i niby nie lecialy reporty za haxy a proklin nagle napisal na discordzie ze 1000 reportow idzie, wrocilem do gry po afku ok 30 min i nagle dostalem notyfikacje ze ban... sterowniki bede mogl dopiero naprawic za okolo 7 dni gdy dostane nowy ssd... obecnie formatuje juz tego laptopa co gralem ale problem bedzie taki ze nie wiem czy ssd mi uciagnie gta na 256gb + windows. Edytowane 23 Kwietnia 2019 przez amakuzax
VeltY. Napisano 23 Kwietnia 2019 Napisano 23 Kwietnia 2019 A tak to ty, umawialiśmy się na samochód. Tam było w porządku. Poproszę Proklina, żeby cię odbanował. Do zamknięcia.
amakuzax Napisano 23 Kwietnia 2019 Autor Napisano 23 Kwietnia 2019 (edytowane) Dziekuje robie formata lapka zainstaluje windows 7 i do momentu az laptop bedzie dzialal bede gral na pc ale tam lagi ale trudno nie chce ryzykowac ... jak ktos ma laptopa ROG to nie polecam oficialnych sterownikow uzywajcie te od nvidii prosze! Edytowane 23 Kwietnia 2019 przez amakuzax
Hewret Napisano 23 Kwietnia 2019 Napisano 23 Kwietnia 2019 26 minut temu, amakuzax napisał: jak ktos ma laptopa ROG to nie polecam oficialnych sterownikow uzywajcie te od nvidii prosze! Jaki to model?
amakuzax Napisano 23 Kwietnia 2019 Autor Napisano 23 Kwietnia 2019 (edytowane) 13 minut temu, Hewret napisał: Jaki to model? G752VS *(wersja i7 6700hq i gtx 1070) <- Na tym byl ban GL702VS (Czy jakos tak) (Ten tez ma problem) na g502L naprawilem poprzez DDU https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html reinstall i instalacja odnowa z nvidia.com ale na G752VS nie pomoglo jedynie do tego stopnia ze moglem wlaczyc gre ale physx dalej bylo Edytowane 23 Kwietnia 2019 przez amakuzax
Developer/owner proklin Napisano 23 Kwietnia 2019 Developer/owner Napisano 23 Kwietnia 2019 Napisz tu jak już naprawisz sterownik, póki masz ten problem nie możesz grać ponieważ masz łatwiej niż inni i jest to zwyczajnie nie fair. Gdy poruszasz się szybciej to i szybciej zarabiasz, dlaczego jako jedyny miałbyś dostawać większe kwoty za ten sam czas pracy. 1
amakuzax Napisano 23 Kwietnia 2019 Autor Napisano 23 Kwietnia 2019 29 minut temu, Proklin napisał: Napisz tu jak już naprawisz sterownik, póki masz ten problem nie możesz grać ponieważ masz łatwiej niż inni i jest to zwyczajnie nie fair. Gdy poruszasz się szybciej to i szybciej zarabiasz, dlaczego jako jedyny miałbyś dostawać większe kwoty za ten sam czas pracy. Jestem juz na PC ktory od dawna nie uzywalem bo potrzebne bylo nowe GPU ale dziala. Laptop bede uzywac po formacie.
Developer/owner proklin Napisano 23 Kwietnia 2019 Developer/owner Napisano 23 Kwietnia 2019 Ban został zdjęty, jednak jeśli jeszcze raz coś takiego będzie miało miejsce nie licz na taryfę ulgową.
Rekomendowane odpowiedzi