Skocz do zawartości

Skarga na: Arkenx, Sajmongra, Zimnyxd,

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 15.04 +-15

Nick oskarżającego: @SzymiSzympansoraz @mateuszekhehe

Nick oskarżonego: @ArkeNnx@SajmonGra@ZiMnYxD

Powód napisania skargi: Taranowanie i utrudnianie gry które można podciągnąć pod utrudnianie zakupu auta ponieważ sytuacja na dokach a ja byłem jak widać afk - mateuszek.

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

Edytowane przez mateuszekhehe
  • Haha 2
  • Jestem za 4
  • Jestem przeciw 2
Napisano

jakie utrudnianie zakupu auta jak sie nawet nie zrespiło a ty se wyszedłeś z wody XDXD

• Haha 1
  • Confused 1
Napisano

skoro twierdzisz że według ciebie jest to utrudnianie zakupu pojazdu na dokach to teraz jedź po niego i go kup jak tak ci zależy XD

• Jestem za 2
Napisano

Brakło 1 sekundy żebym w tej wodzie zginął a w tym czasie mogło zrespić się auto, idiotyczne tłumaczenie z waszej strony. Zresztą ciągle pisanie na czacie pięknych słów z waszej strony też zasługiwałoby na mute.

Napisano

Jak wam się tak nudzi to proponuję zorganizować sobie jakiś event na paleto w postaci taranowania gdzie nikomu byście nie przeszkadzali, nie jest to pierwsza tego typu sytuacja z wami.

Napisano

ale sie nie zrespiło i na spokojnie mogłeś sobie coś ładnego kupić wiec nie wiem o co płacz

Napisano

Gdzie widzisz płacz? Z mojej strony to spokojna i kulturalna wypowiedź. Nie miałem zamiaru pisać skargi, ale swoim zachowaniem nie pozostawiacie wyboru. Nie ja wybieram karę, jest to tylko moja sugestia. 

Napisano

JZS to nowotwór z przerzutami na tym serwerze. Wiecznie jesteście poszkodowani a swojego złego zachowania nie widzicie. 

• Haha 1
Napisano

Ale kim ty wgl jesteś żeby się wypowiadać, nikt nie pytał
image.png.6eda6b0a9a254030cba2bc32e477cb7d.png

• Jestem za 1
Napisano

@ArkeNnx @ZiMnYxD oraz @SajmonGra zostaną ukarani za taranowanie. Utrudniania gry tym razem nie będzie, bo to gdybanie co by było gdyby - jeżeli sytuacja będzie się powtarzać wtedy taką karę otrzymają.

• Like 1
  • Sneezy zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...