mateuszekhehe Napisano 15 Kwietnia 2022 Napisano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 15.04 +-15 Nick oskarżającego: @SzymiSzympansoraz @mateuszekhehe Nick oskarżonego: @ArkeNnx@SajmonGra@ZiMnYxD Powód napisania skargi: Taranowanie i utrudnianie gry które można podciągnąć pod utrudnianie zakupu auta ponieważ sytuacja na dokach a ja byłem jak widać afk - mateuszek. Dowody w postaci logów lub screenshotów: Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez mateuszekhehe 2 4 2
ZiMnYxD Napisano 15 Kwietnia 2022 Napisano 15 Kwietnia 2022 jakie utrudnianie zakupu auta jak sie nawet nie zrespiło a ty se wyszedłeś z wody XDXD 1 1
ArkeNnx Napisano 15 Kwietnia 2022 Napisano 15 Kwietnia 2022 skoro twierdzisz że według ciebie jest to utrudnianie zakupu pojazdu na dokach to teraz jedź po niego i go kup jak tak ci zależy XD 2
mateuszekhehe Napisano 15 Kwietnia 2022 Autor Napisano 15 Kwietnia 2022 Brakło 1 sekundy żebym w tej wodzie zginął a w tym czasie mogło zrespić się auto, idiotyczne tłumaczenie z waszej strony. Zresztą ciągle pisanie na czacie pięknych słów z waszej strony też zasługiwałoby na mute.
mateuszekhehe Napisano 15 Kwietnia 2022 Autor Napisano 15 Kwietnia 2022 Jak wam się tak nudzi to proponuję zorganizować sobie jakiś event na paleto w postaci taranowania gdzie nikomu byście nie przeszkadzali, nie jest to pierwsza tego typu sytuacja z wami.
ZiMnYxD Napisano 15 Kwietnia 2022 Napisano 15 Kwietnia 2022 ale sie nie zrespiło i na spokojnie mogłeś sobie coś ładnego kupić wiec nie wiem o co płacz
mateuszekhehe Napisano 15 Kwietnia 2022 Autor Napisano 15 Kwietnia 2022 Gdzie widzisz płacz? Z mojej strony to spokojna i kulturalna wypowiedź. Nie miałem zamiaru pisać skargi, ale swoim zachowaniem nie pozostawiacie wyboru. Nie ja wybieram karę, jest to tylko moja sugestia.
KaineGrenze Napisano 15 Kwietnia 2022 Napisano 15 Kwietnia 2022 JZS to nowotwór z przerzutami na tym serwerze. Wiecznie jesteście poszkodowani a swojego złego zachowania nie widzicie. 1
ZiMnYxD Napisano 15 Kwietnia 2022 Napisano 15 Kwietnia 2022 Ale kim ty wgl jesteś żeby się wypowiadać, nikt nie pytał 1
Sneezy Napisano 15 Kwietnia 2022 Napisano 15 Kwietnia 2022 @ArkeNnx @ZiMnYxD oraz @SajmonGra zostaną ukarani za taranowanie. Utrudniania gry tym razem nie będzie, bo to gdybanie co by było gdyby - jeżeli sytuacja będzie się powtarzać wtedy taką karę otrzymają. 1
Rekomendowane odpowiedzi