mrozuu Napisano 13 Kwietnia 2022 Napisano 13 Kwietnia 2022 Nick: Mrozuu Nick osoby nakładającej kare: Norcio_PL Powód nałożenia kary: Cheaty Krótki opis sytuacji: W dniu kiedy dostałem bana pobrałem cheaty żeby nie wracać do gry na serwerze a chciałem to osiągnąć poprzez BAN Dowody: BRAK Coś od siebie: Od kiedy powiedziałem sobie, że przestaje grać na serwerze minął prawie rok. Miałem wtedy o wiele mniej czasu, pewne sprawy mnie do tego zmusiły, a ban miał mnie odciąć na dobre od serwera gdyż traciłem na grę za dużo czasu. Teraz uświadomiłem sobie jakim jestem idiotą i, że takie sytuacje nie mają sensu bo kończy się to tak jak teraz. Dzień w którym dostałem bana był jedynym kiedy grałem na odpale gdyż chciałem dostać bilet na majorkę żeby przypieczętować brak powrotu na serwer. Nigdy wcześniej nie używałem tym podobnych programów, przez cały czas gry starałem się ile mogę żeby nie dostać żadnej kary oraz grać jak najbardziej uczciwe i można uznać prześmiewczo, że mi się to udało gdyż jest to moja jedyna kara. Teraz chciałbym wrócić na serwer, chciałbym znów pograć i pogadać ze znajomymi. Jeśli komuś tego dnia moimi wygłupami popsułem rozgrywkę przepraszam z góry, był to zły skutek uboczny. Jeśli powrót na serwer miałby wiązać się z kompletną czystką konta to biorę to na klatę👍. Pozdrawiam 1 1
_WirluS_ Napisano 30 Kwietnia 2022 Napisano 30 Kwietnia 2022 Jako iż nie miałeś w przeszłości wielu kar możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: Status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy Blokada handlu na miesiąc Prace społeczne: 100k przez miesiąc na konwojent System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji) 2
mrozuu Napisano 7 Maja 2022 Autor Napisano 7 Maja 2022 Biorę pracę społeczną na klatę i dziękuję za drugą szansę🤘
_WirluS_ Napisano 13 Maja 2022 Napisano 13 Maja 2022 Kara zdjęta oszust nałożony, masz czas odpracować wyznaczoną kwotę do 13 czerwca 2022. 1
Rekomendowane odpowiedzi