Twardomir Napisano 8 Kwietnia 2022 Napisano 8 Kwietnia 2022 Nick: Twardomir Nick osoby nakładającej kare: Nyko Powód nałożenia kary: Obraza administracji Krótki opis sytuacji: A więc wszystko miało miejsce na trasie 4 wyścigu wówczas próbowałem ścigać z Turismo Classic swoim everonie cały czas "znikało mi auto " bo którymś razie powiedziałem otwarcie na czacie voice obraźliwą frazę w kierunku tego kto powoduje zniknięcie mojego pojazdu chciałem zaznaczyć że nie kierowałem swoich słów w stronę Administracji swoich słów nie u kierowałem w stronę osoby gdyż nie miałem informacji że jestem specowany ani pewności ze przez moderacje znika mój pojazd Dowody: Pozwolę sobie dorzucić do apelacji nagranie z innej sytuacji w którym działo się dosłownie to samo (Jechałem z kolegą wyscig w równym tępie nikomu nie przeszkadzałem i mój pojazd tak samo znikł) Coś od siebie: Chciałbym wyrzucić z siebie pewne odczucia, Bardzo mi się nie podoba to że auto znikało bez żadnego ostrzeżenia nawet nie wiem czy cokolwiek robiłem źle i dlaczego tak się działo , nie chcę wyciągać na forum niczego miedzy prywatną konwersacją miedzy mną i nyko ale pozwolę sobie zrobić ten mały wyjątek gdyż Cytuję słowa Nyko "Sam powinieneś się domyśleć że robisz źlę " Ale nie rozumiem w jaki sposób mam to robić ja czy inny gracz skoro moderacja jest od pilnowania porządku na serwerze a do mnie nie dotarły żadne bodźce o tym że mogę komu kolwiek przeszkadzać A więc po krótce przedstawię moją perspektywę. Jadę , pojazd mi znika (nie wiem z jakiego powodu, przez kogo , bądź przez co) Zwyzywałem przyczynę w popisie przed kolegą w złości pech chciał że był to administrator. 6
Twardomir Napisano 9 Kwietnia 2022 Autor Napisano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) Bump do sytuacji przedstawiający również winę we mnie Aby apelacja nie wyglądała na postronną. A więc.. Zaczynając od początku w kolejności chronologicznej przedstawię to co robiłem ja oraz moi znajomi . Mój funfel poprosił mnie żebyśmy podjechali na 4 wyścig gdyż go jeszcze nie zrobił("Siwert" ta gwiazda na nagraniu) na miejscu na pierwszym okrążeniu był mój drugi kolega ("Teelu") Siwert Wysiadł ustawił się na starcie ja razem z nim i wystartowaliśmy niestety mój everon trochę nie nadganiał na zakrętach za Turismo i wypadłem Siwert pojechał dalej ja zawróciłem żeby spróbować sił na jego drugim okrążeniu na drodze powrotnej minełem 2 - 3 pojazdy które przezemnie przemineły ale nie mój kolega Teelu który odbił się odemnie jak osiedlowy dres od mistrza wagi ciężkiej , pośmialiśmy się ze śmiesznego bugu na discordzie kolega nie miał urazy rozpoczął ponownie a ja jechałem dalej w stronę startu przenikając przez jeszcze 5 postronnych ludzi pomyślałem wtedy że mogę przeszkadzać tylko im. Na końcówce pierwszego okrążenia uderzyłem również siwerta który odrazu skorygował z opresji jak Max Verstappen żeby nie stracić ani sekundy po czym na następnym zakręcie z włąsnej winy rozwalić się na drzewie czy rowie jak twój kolega w Bmw w pierwszą zime po zdaniu prawka (Każdy takiego ma) po czym ustawiłem się na starcie w oczekiwaniu za Siwerta startem Chciałem wystartować równo z nim. Wówczas swój wyścig zaczął samiec Alfa Prawdziwy król ortalionu który w pierwszej sekundzie po tym jak wszedł do auta zaznaczył swoją pozycje kazał mi wyp. ze startu oczywiście jako prosty chłop ze wsi odpowiedziałem na podobnym poziomie i ruszyłem razem z nim a żeby to trochę jeszcze mu przeszkodzić na pierwszym większym zakręcie z tego co pamiętam poprzeszkadzałem Alfie zawróciłem i w drodze powrotnej Gdy jechałem pod kołami każdego nadjeżdzającego pojazdu w poszukiwaniu moich znajomych mój pojazd znikł bez ostrzeżenia(Mogłem Się pomylić kiedy dokładnie ten pojazd znikł na 80% jestem pewny że właśnie po pierwszym spotkaniu Alfy) poprostu stwierdził że jest już mi nie potrzebny przynajmniej wtedy tak mi się wydawało dołączył do nas mój kolega Irvs drugim Everonem Do którego wsiadłem i odrazu wysiadłem popełniając samobójstwo w celu wzięcia pojazdu z przecho i dołączenia do kolegów wróciłem na miejsce gdzie na starcie ponownie stał nasz samiec Alfa z którym odrazu ruszyłem bez zastanowinienia W celu przeszkodzenia mu jego wyścigu mniej więcej za pierwszym większym zakręcie gdy pan samiec Alfa Wypadł z wyscigu po komentarzu z mojej strony bardzo ładnie prowadzisz.Mój everon ponownie znikł wtedy również nie domyślałem się jak do tego doszło , Wsiadłem więc do znajomego Irvs'a i powiedziałem mu żeby JECHAŁ POD PRĄD , Powiedziałem tak prawda w zamyśle miałem żeby jechał w kierunku odwrotnym do kierunku wyścigu żeby poprzeszkadzać moim znajomym i tak jak ostatnio Irvs Jechał prosto pod koła Nadjeżdzających z 4 wyscigu turismo przeniknał wszystkie Tylko nie Teela na którym wybił się skacząc na 230.5m niczym rekord Adama Małysza Teelu z zazdrości na szego rekordu na Discordzie mało się nie opluł jechaliśmy "Pod Prąd dalej" przenikając przez każdego napotkanego losowego gracza , po czym Everon mojego kolegi znikł tak jak mój w nerwach i wściekłości nastąpiła ta chwila że i ja chciałem się stać samcem Alfa sytuacji i powiedziałem na VC iż bardzo brzydkimi słowami obraziłem To co powodowało znikanie naszych pojazdów zaznaczając że powiedziałem Tego kto nas specuje szczerze miałem nadzieje że mam racje i że nasz pojazd znika przez Buga Pan Nyko twierdzi iż użyłem słowa Admin , Nie jestem co do tego przekonany ale na pewno obraziłem osobę która nas specowała Dodam iż nie wierzyłem że Administrator sprawiałby że nasz pojazd znika bez żadnego ostrzeżenia tak jakby chciał nam przeszkodzić no i po słowach które wypowiedziałem Nyko mnie uświadomił kogo tak naprawdę obrażam wtedy połączyłem wszystkie kropki co do tego co tak naprawdę się działo i dlaczego mój pojazd znika. Chciałbym dodać że osobiście w grze jak i prywatnie uważam że Nyko to dobry administrator zawsze go widać w grze jest pomocny i szybko reaguje na raporty i podejrzewam że każdy się zemną zgodzi Aczkolwiek Gdyby mój pojazd nie znikał a dostałbym ostrzeżenie pewnie już bym był w łóżeczku grzecznie spał oczywiście nie byłem najgrzeczniejszy w moim zachowaniu ale kara w formie znikającego pojazdu nie dała mi wgl do myślenia iż komuś przeszkadza moje zachowanie , Dodam tylko iż moje zeznania mogą się odrobinę róznić od tego jak było naprawdę jestem tylko człowiekiem i nie zapamiętuje wszystkiego w takich szczegółach jak to było 1:1 Jeżeli przeczytałeś to wszystko zostaw prosze +1 pod odpowiedzią Nyko jaka by ona nie była bo on to musiał przeczytać , Pozdrawiam serdecznie liczę na Pozytywne rozpatrzenie apelacji i mam nadzieje że do zobaczenia na serwerze w czasie mniejszym niż 2 miesiące ❤️ Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez Twardomir 1 3
Irvs Napisano 9 Kwietnia 2022 Napisano 9 Kwietnia 2022 Skoro zostałem wywołany to się wypowiem, no chyba, że nie mogę to skromnie przyjmę bana. 9 godzin temu, Twardomir napisał: Wsiadłem więc do znajomego Irvs'a i powiedziałem mu żeby JECHAŁ POD PRĄD , Powiedziałem tak prawda w zamyśle miałem żeby jechał w kierunku odwrotnym do kierunku wyścigu Tak było, Twardy jezdził sobie prywatnym samochodem po publicznej drodze na odcinku gdzie jest wyścig i ten wyścig można też prywatnym samochodem robić. Gdy mu znikło auto powiedział abym jechał pod prąd w zamyśle prawidłowym pasem w odwrotnym kierunku do wyścigu, bo to przecież publiczna droga, odcinek otwarty dla wszystkich i tak też uczyniłem chcąc go podrzucić tam gdzie chce. 9 godzin temu, Twardomir napisał: tak jak ostatnio Irvs Jechał prosto pod koła Nadjeżdzających z 4 wyscigu turismo przeniknał wszystkie Tylko nie Teela na którym wybił się skacząc na 230.5m niczym rekord Adama Małysza Teelu Jest to również prawda, jednak nadal jadąc swoim pasem ghost mode się zbugował i jakis uczestnik wyscigu wjezdzajac na moj pas uderzył czołowo niszcząc mi samochód i wybijając mnie na ww. wysokość, ale olałem to, nikogo nie będę ścigał za bugi na serwerze. 9 godzin temu, Twardomir napisał: po czym Everon mojego kolegi znikł tak jak mój Również jest to prawdą, jezdząc po drodze publicznej zgodnie z zasadami na sewerze(swoim pasem) ktoś mi wytepał pojazd, pytanie dlaczego i z jakiego powodu? Do dziś się tego nie dowiedziałem. 9 godzin temu, Twardomir napisał: Dodam iż nie wierzyłem że Administrator sprawiałby że nasz pojazd znika bez żadnego ostrzeżenia tak jakby chciał nam przeszkodzić Niby człowiek wiedział a jednak się łudził, również do tej pory nie dowierzam, że mimo nie łamania żadnych zasad, jezdzenia przepisowo po publicznej drodze prywatnym samochodem ktoś przeszkadza nam w grze 9 godzin temu, Twardomir napisał: no i po słowach które wypowiedziałem Nyko mnie uświadomił kogo tak naprawdę obrażam wtedy połączyłem wszystkie kropki co do tego co tak naprawdę się działo i dlaczego mój pojazd znika. Z mojej perspektywy to nie rozumiem jak mogłeś obrazić kogoś nie kierując tych słów do nikogo ani nie wiedząc że ktoś może się identyfikować z Twoimi słowami. Jak dla mnie sytuacja bardzo niejasna, wypowiedziałem się jako świadek i osoba wywołana. 1
_WirluS_ Napisano 1 Maja 2022 Napisano 1 Maja 2022 Skontaktowałem się z osobą, która nadała karę, dowiedziałem się dokładnie, co tego dnia zaszło i stwierdzam, że kara była słuszna. Apelacje odrzucam, zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi