Gumi Napisano 22 Kwietnia 2019 Napisano 22 Kwietnia 2019 (edytowane) Nick: Gumi Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Handel mapą jajec (nieprawda) Krótki opis sytuacji: Wrzuciłem post o handlu mapą jajec, o 9 (spałem) napisal do mnie Herwi abym to usunął. Status usunięty, wiadomosc na discordzie zgubiona w tysiącu innych, żadna transakcja nie doszła do skutku ale z forum postu usunąć się nie da, więc napisałem do Herwiego aby post ten usunął, jednak go nie ma. Dowody: Rozmowa z Herwim (moja wiadomość wysłana o 16:55, bana dostałęm o 17:22, pół godziny po fakcie) https://gyazo.com/13f899f5b97f73a9e4d627262cb32aae Dowód na to, że nie mogę usunąć posta (tylko edytować, cytować, cytować wielokrotnie) Coś od siebie: Idiotyczny ban wynikający z braku komunikacji między członkami ekipy. Żadna transakcja nie doszła do skutku, ban nie powinien mieć miejsca. Cała ta kara to pomyłka i liczę na usunięcie jej z moich logów. Swój błąd zrozumiałem (wiadomość do Herwiego) i podjąłem wszelkie starania aby usunąć moje reklamy. Do tego żadna transakcja nie doszła do skutku. Ostatni raz na serwerze byłem między 16:58 a 17:22 i nie handlowałem z nikim. Uważam to za głupią pomyłkę. Szybki edit: na przyszłość dodajcie opcję usuwania postów żeby coś takiego nie miało miejsca. Edytowane 22 Kwietnia 2019 przez Gumi
amakuzax Napisano 23 Kwietnia 2019 Napisano 23 Kwietnia 2019 17 godzin temu, Gumi napisał: Nick: Gumi Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Handel mapą jajec (nieprawda) Krótki opis sytuacji: Wrzuciłem post o handlu mapą jajec, o 9 (spałem) napisal do mnie Herwi abym to usunął. Status usunięty, wiadomosc na discordzie zgubiona w tysiącu innych, żadna transakcja nie doszła do skutku ale z forum postu usunąć się nie da, więc napisałem do Herwiego aby post ten usunął, jednak go nie ma. Dowody: Rozmowa z Herwim (moja wiadomość wysłana o 16:55, bana dostałęm o 17:22, pół godziny po fakcie) https://gyazo.com/13f899f5b97f73a9e4d627262cb32aae Dowód na to, że nie mogę usunąć posta (tylko edytować, cytować, cytować wielokrotnie) Coś od siebie: Idiotyczny ban wynikający z braku komunikacji między członkami ekipy. Żadna transakcja nie doszła do skutku, ban nie powinien mieć miejsca. Cała ta kara to pomyłka i liczę na usunięcie jej z moich logów. Swój błąd zrozumiałem (wiadomość do Herwiego) i podjąłem wszelkie starania aby usunąć moje reklamy. Do tego żadna transakcja nie doszła do skutku. Ostatni raz na serwerze byłem między 16:58 a 17:22 i nie handlowałem z nikim. Uważam to za głupią pomyłkę. Szybki edit: na przyszłość dodajcie opcję usuwania postów żeby coś takiego nie miało miejsca. Chyba widzialem rano pozniej niz 9 jak pisal ze nie chce handlowac czy cos w tym stylu
Developer/owner proklin Napisano 23 Kwietnia 2019 Developer/owner Napisano 23 Kwietnia 2019 Udostępniając mapę znajdziek (zwłaszcza zanim zostały zajęte trzy pierwsze miejsca) sprawiasz, że walka o te nagrody staje się nieuczciwa. Jawnie chciałeś zaszkodzić i wpłynąć na przebieg eventu przez nas organizowanego. Ban jak najbardziej uważam za nie "idiotyczny" i na miejscu. Dodatkowo arogancja z jaką napisałeś apelację nawet w najmniejszym stopniu nie stawia Cię w lepszym świetle. Apelacja zostaje odrzucona, myślę, że ten tydzień przerwy da Ci chwile czasu na przemyślenia co zrobiłeś źle i czy kara jest błędem.
Rekomendowane odpowiedzi