Skocz do zawartości

Likoss123 ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: Likoss123

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Groźby w stronę serwera 

Krótki opis sytuacji: Dostałem nie słusznie bana za pewne zdanie 

Dowody: Nie mam 

Coś od siebie: 

Witam droga administracjo oraz szanowni gracze. Wiem i tak że nie dostane unbana ale mniejsza w to mam nadzieję, że nie tylko ja się pod tym wypowiem i tak wiem że to nie dział, dyskusji ale wiem i tak że szanowny proklinie tam nie patrzysz.

Ban 
No to zacznijmy moim zdaniem mój ban za groźby w stronę serwera jest nie słuszny. A pytasz się czemu ? to już ci powiem nie wiem czy zdałeś szkołę czy nie tak szczerze nie interesuje mnie to, jeżeli dla ciebie zacytuje to zdanie ,,Za niedługo to serwer będzie miał pod górkę'' gdzie w tym widzisz, groźby bo tak naprawdę tylko ty widzisz tu groźby. Nawet widząc że sporo graczy stanęło po mojej stronie nawet ci co już tu nie grają i jeszcze zmieniając moją wypowiedź w ten sposób:
image.png.97870fb670071357f2b79f0e14c929b8.png
To jest śmieszne że zmieniasz moje zdanie i chcesz pokazać mnie za złego, ludziom to jest zachowanie wielkiego właściciela ? bo mi się wydaje że nie no ale dobra. Po pierwsze nawet nie dałeś mi dokonczyc mojego zdania, i nawet pociągnąć ze mną konwersacje ale po co najlepiej wpisać ban i mieć daleko swojego, kolejnego gracza. Teraz wyjaśnię o co mi chodziło nie wiem czy wiesz ale powstaje twoja, konkurencja Paraside i właśnie o to mi chodziło że za niedługo będzie jego start i sam o, tym wiesz że będzie 20 graczy a wiesz, dlaczego ? Bo tu się już nic nie dzieję większość graczy wbija tu na wyścigi ale coś poodwalać bo nawet nie ma rozrywki dla graczy, oraz nawet nie dbasz o swoich moderatorów. Pytasz się co administarcja odwala to ci powiem o co mi chodziło, popatrz jak jeden moderator ma utrzymać 120 graczy bo nawet nie umiesz zrobić czegoś takiego jak wyjście ze służby, dobra rozumiem sami na to zgodzili się ale oni też chcą, normalnie pograć a nie tylko wchodzi na reporty i to nie są moje wydzimisie tylko nie którzy twoi ludzie już sami się skarżą. A po co szukać nowych ludzi jak dla ciebie to jest : 
unknown.png
To jest dla ciebie duży update ? widać podejście do własnego serwera i swoich graczy, rozumiem dla ciebie jest to hobby ale w koncu otwórz oczy bo jak się obudzisz, to tylko ty będziesz na tym serwerze i 19 graczy bo będzie już za późno. 

I to tyle w moim temacie nawet nie licze na ub bo i tak nic z tego, ale mam nadzieje że w koncu ludzię się tu wypowiedzą i mnie wesprą a nie tylko będą dawać reakcje haha, albo confused i też wiem powiecie ale płaczesz bo dostałeś bana. Tak zgodzę się ale płacze z tego powodu że dostałem nie słusznego bana a inni co ? ciągle taranują i nadal grają na  serwerze  
Koniec

Pozdrawiam LIkoss123 i widzimy się na paraside ❤️                  

Edytowane przez Likoss123
  • Like 41
  • Haha 4
  • Jestem za 2
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Trzymaj się kolego, dobry z Ciebie chłopak był
Ale tutaj nic nie zrobisz twoje zdania to groźby, a to jak ja przez buga serwera wszedłem na miejsce pasażera przez miejsce kierowcy to cheaty i nic sie nie da zrobić, tutaj po prostu rządzi król Proklin

• Jestem za 1
  • 4 tygodnie później...
Napisano

Nie jest to w żadnym wypadku apelacja, kara nadana słusznie.

Apelacje odrzucam i przenoszę do archiwum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...