szyhak3333 Napisano 29 Marca 2022 Napisano 29 Marca 2022 (edytowane) Model pojazdu: Stratum ID: 4621 Przebieg: 61550km Wersja silnika: 2.0 Cena: [CW: 10K | MP: 5K] Tuning: BRAK Kontakt: '4Layer'#0309 Licytacja trwa do: 02.04.2022 Coś ode mnie: Witam, Posiadam na sprzedaż idealny bolid dla ekipy remontowej. Samochód posiadam od dłuższego czasu, służył do wożenia narzędzi na budowę, działa do tej pory. Kupiłem go od miłego starszego pana który był pierwszym właścicielem w kraju, Chyba.. Ten starszy pan dbał o samochód, i codziennie czyścił go plakiem, jak i założył ciekawe pokrowce na fotele z koralikami. Mówił że samochód do ostatniej chwili pracował na taksówce i podwoził ludzi od 2004 roku. Wymieniany silnik był przy 41kkm bo pan zapomniał dolać oleju, a że silnik spalał sporo oleju to no dokonał żywota na środku drogi szybkiego ruchu. Opowiadał że kupił go na pewnej licytacji w 1994 roku pod Warszawą za 1850000 starych polskich złotych (rzeczywiście to za 100K$ na FL XD) po wymienieniu silnika pojeździł do około 52kkm na taksówce, a potem do 60kkm służył temu panu jako pojazd prywatny. jeździł nim głównie do kościoła i do sklepu. A ja zakupiłem go po okazyjnej cenie i służył mi jako pojazd do dowożenia betonu i różnych ciężkich sprzętów na teren budowy. Stan techniczny? no co, Jeździ, Skręca, Hamuje. Samochód miał założoną instalacje gazową ale zaczęła się sypać więc ją wyrzuciłem, i mimo tych chorych cen paliw pali z 7 litrów na setkę z 14kg worków z cementem. Chętnych osób na zakup pojazdu zapraszam na jazdę próbną, ale nie oczekujcie jakiś luksusów, to auto służyło do końca w pracy Dorzucam też raport który wygenerowaliśmy ze szwagrem na autodna przy piwerku A i no zapomniałem dodać, szwagier przypomniał że jak oferta nie będzie ładna to bierze do siebie Zapraszam do dzwonienia na numer: 0700 Zdjęcie/a pojazdu: Edytowane 29 Marca 2022 przez szyhak3333 Edycja tytułu 1 1 1
szyhak3333 Napisano 29 Marca 2022 Autor Napisano 29 Marca 2022 A i chciałbym pozdrowić tego starszego pana @Likoss123 1
szyhak3333 Napisano 29 Marca 2022 Autor Napisano 29 Marca 2022 Ogłaszam że stratum zostal sprzedany sąsiadowi z klatki obok. Życzę miłego dnia
Administrator NyKo Napisano 29 Marca 2022 Administrator Napisano 29 Marca 2022 Zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi