Strikes Napisano 28 Marca 2022 Napisano 28 Marca 2022 (edytowane) Nick: Strikes Nick osoby nakładającej kare: Kamiloslaw Powód nałożenia kary: Toksycznosc na czacie globalnym* Krótki opis sytuacji: Dostałem mute za rzekomą toksyczność, podejrzewam, że chodzi o cytat z utworu Reto - BMW. Dla mnie oczywiste jest, że chodzi tam o pedał gazu, a nie obrażliwe określenie mężczyzny o orientacji homoseksualnej (Jeżeli z samego kontekstu ciężko dla kogoś jest to zauważyć, to wystarczy przemyśleć z jaką falą dezaprobaty w dzisiejszych czasach spotkałby się autor tekstu, gdyby faktycznie chodziło o obelgę - oczywiście tego nie neguję, bo uważam, że obrażanie ludzi za ich orientację, pochodzenie etc. jest wyrazem braku rozumu i godności człowieka). Myślę, że kara za samo słowo wyciągnięte z kontekstu jest całkowicie bezzasadna i apeluję o zdjęcie jej. Pozdrawiam cieplutko. *edit, błąd xd Edytowane 28 Marca 2022 przez Strikes 2
_WirluS_ Napisano 30 Kwietnia 2022 Napisano 30 Kwietnia 2022 Kara minęła zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi