hycus Napisano 27 Marca 2022 Napisano 27 Marca 2022 Data i godzina zdarzenia: 16:52 27.03.2022 Nick oskarżającego:hycus Nick oskarżonego: Shittaz Powód napisania skargi: gracz Shittaz celowo postanowił zniszczyć wszystkie lepsze auta które należą do organizacji. Gracz brał auto jedno po drugim wywoził je specjalnie w góry i zjezdzał z nich po czym zostawiał auta zniszczone na samym środku mapy Pierw rozwalił moonbeam'a którego odstawił do garażu ale był całkowicie zniszczony co pokazuję na samym poczatku nagrania Itali GTO zostało doszczętnie zniszczone silnik na czerwono karoseria to samo oraz brak drzwi z 2 stron, Gracz zostawił to auto na samej górze Góry chilliad i pojechał ponownie po MoonBeama którym kierował się do obozu gdzie czekał jego kolega. Przyjechałem do niego w celu odzyskania długu a dokładniej chodziło mi o to że wczoraj zniszczył to samo Itali GTO i pozostawił na środku ulicy. Zapytałem się go kiedy odda mi moje pieniążki to odpisał "spierdalaj" po czym wsiadł do mojego Cyclone którym przyjechałem i zaczął go demolować tak jak 2 poprzednie pojazdy którymi się poruszał, zaczął wjedzać celowo w przeróżne skały później nieudolnie próbował zrzucić mój pojazd z górki i jakoś przed tym udało mi się moje auto uratować. Mam nadzieje że ten szkodnik zostanie ukarany bo w przyszłości może takie same rzeczy odwalać tylko w innej organizacji czego nikt by nie chciał. Dowody w postaci logów lub screenshotów: 2 screan shoty są ze wczoraj i pokazują ze to samo robił z tym autem i musiałem sam za jego naprawę płacić. 1
Sneezy Napisano 27 Marca 2022 Napisano 27 Marca 2022 @Shittaz zostanie ukarany za utrudnianie gry. Na przyszłość nie rozdawajcie każdemu nowemu członkowi organizacji dostępu do waszych pojazdów żeby uniknąć takich sytuacji.
Rekomendowane odpowiedzi