Skocz do zawartości

Skarga na gracza drapa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 27/03/2022, 1:41:09

Nick oskarżającego: @Nebit

Nick oskarżonego: @drapa

Powód napisania skargi: Ustaliłem z Drapa że da mi 240000$ za auto seven70 a dał 24000$ i nie chciał oddać auta

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

Zrzut ekranu 2022-03-27 030915.png

Zrzut ekranu 2022-03-27 014752.png

Edytowane przez Nebit
Napisano

Szkoda ,że nie mam nagrania jak mówiłeś "dwa cztery i sprzedaje".

• Haha 1
Napisano (edytowane)

Na początku sprzedaży auta zapytałeś mnie za ile ci sprzedam auto powiedziałem że za tyle ile jest napisane. Później zapytałem czy coś upuszczę, więc powiedziałem że mogę 10k upuścić, po tym powiedziałeś że musisz iść na zw 20 min i później ode mnie go kupisz więc powiedziałem że ok, ale jednak po tym zaoferowałeś mi próbę wymiany i dałeś 24k zamiast 240k, ja tego nie zauważyłem potwierdziłem sprzedaż. Mój błąd, po tym powiedziałeś coś w stylu ‘’dobra, elo” nie pamiętam dokładnie. Zamiast to wyjaśnić od razu uciekłeś. Proponowałeś mi że oddasz mi auto ale za 35k i będzie na mnie czekał na giełdzie, ale w danej chwili nie posiadamy takiej kwoty więc, powiedziałeś że będzie na mnie czekał na giełdzie ale po 3min go zabrałeś stamtąd.  

Edytowane przez Nebit
  • Haha 1
Napisano

Też to już nie pierwsza skarga na ciebie w takiej sprawie

Napisano

Nie powiedziałem, że kupię to jest pierwsza rzecz, po drugie nic ci nie proponowałem, po trzecie ja mówiłem i jeszcze w handlu dałem tą cenę, za którą kupie auto i się na nią zgodziłeś jak i słownie tak w handlu.

• Haha 4
  • Administrator
Napisano

@drapa Masz 24h na dopłacenie 216k lub zwrot pojazdu, jeżeli tego nie zrobisz zostaniesz zbanowany za oszustwa finansowe.

• Jestem za 1
  • 2 tygodnie później...
  • Administrator
Napisano

W takim razie zamykam.

• NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...