Jump to content

Dziwny bląd

Recommended Posts

Posted

Witajcie, zaraz po otrzymaniu dostępu do testów zabrałem się za pobieranie clienta GTANetwork, niestety mam bardzo dziwny błąd, z którym nie jestem w stanie sobie poradzić.

Mimo posiada visual c++ 2015 x64 wywala mi bład, że nie posiadam tego czegoś. Próbowałem restartu komputera, ponownej instalacji, instalacji x86, reinstalacji clienta GTAN... Kompletnie nic nie pomogło. Proszę o pomoc.

http://screencloud.net/v/1H4T3

Posted

Masz zainstalowane wszystkie cztery?

2fc276971bd1dbfda98afd3ac44a4ecc.jpg

• Like 1
  • Developer/owner
Posted

instalujesz wersję 32 a nie 64 bitową prawdopodobnie

• Like 1
Posted

Dziękuję za rady, niestety wasze metody nic nie pomogły 

@Proklin Jestem pewien, że posiadam wersje 64 bit

582f9947aa4fa87f5aeff8cbeed9d10b2.png

• Developer/owner
Posted

Ewentualnie spróbuj uruchomić gtan jako administrator, chociaż to jest chyba wymuszane domyślnie. Niestety z telefonu nic więcej Ci nie pomogę na ta chwilę a przy komputerze będę dopiero jutro wieczorem...

Posted

Naturalne, uzbroje się w cierpliwość i przepraszam za problem związany z moja osobą. Pozdrawiam

Posted

Zainstaluj to: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=53840

• Like 1
Posted

@miniu dziękuję za próbę pomocy, niestety dalej klops.

Może pomoże jak komuś udostępnię swój pulpit za pomocą TeamViewer-a i fachowo ogarnie temat

Posted

Zainstalowałeś x86 i x64, czy tylko jedno? Jeśli te dwa zainstalowałeś, to nie wiem.

Posted

Zainstalowałem dwa. Obawiam się, że jeżeli Proklin swoimi magicznymi siłami tego nie naprawi to będę zmuszony do reinstalacji systemu (wołałbym tego uniknąć)

Posted

Znalazłem jeszcze coś takiego: Odinstaluj wszystkie cztery 2fc276971bd1dbfda98afd3ac44a4ecc.jpgi zainstaluj ponownie.

Czy po instalacji tego wszystkiego resetujesz komputer?

Jeśli nie pomoże, poddaję się

Posted

@miniu Skorzystałem z pomocy kolegi, który robi magiczne rzeczy z komputerami i znaleźliśmy wspólnie wersje tego visual 2015 x64 co Ty posiadasz i niestety nadal nie zadziało.

Dziękuję za szczerą chęć pomocy. Wiele to dla mnie znaczy 

Pozdrawiam

• Developer/owner
Posted

A w podgladzie zdarzen systemu jaki jest kod bledu?

Posted

Miałem podobny problem. Pomogło mi zainstalowanie 32x i 64x bitowe sterowniki.

Posted

Pakiet błędów , typ 0

Nazwa zdarzenia: CLR20r3

Odpowiedź: Niedostępny

Identyfikator pliku Cab: 0

Sygnatura problemu:

P1: GTANLauncher.exe

P2: 1.0.0.0

P3: 5878178b

P4: mscorlib

P5: 4.6.1590.0

P6: 5787ed44

P7: 1587

P8: 219

P9: System.IO.IOException

P10: 

Dołączone pliki: 

Te pliki mogą być dostępne tutaj:

C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\AppCrash_GTANLauncher.exe_2baa6c42da66c7f0d89926b7d7b1e4697aded29_d69c889f_177cc712

Symbol analizy: 

Ponowne sprawdzanie rozwiązania: 0

Identyfikator raportu: f49eb580-59ee-412b-abb6-c0e858555299

Stan raportu: 96

Zawartość pliku z ścieżki podanej w błędzie: http://pastebin.com/XsuVyrva

Edit: @oczko próbowałem już tej możliwości. Wywaliłem wszystkie stery c++ i odlałem stopniowo. Pokazywało mi błędy związane z brakiem 2013 x86 i x64 doinstalowałem i po problemie. Niestety nie jest tak kolorowo z tym 2015 x64, ponieważ non-stop pokazuje ten sam błąd. Próbowałem restartów, ponownej instalacji, kombinacji x64 i x86, porównywanie wersji z @miniu .

Posted

i jak @slawur ? Wiadomo co te błędy oznaczają

• Developer/owner
Posted

Nie wiem, spróbuj może uruchomić cmd jako admin i dać sfc /scannow .

Jeśli to jakaś dll Windowsa to powinien naprawić.

Posted

Temat można zamknąć, problem udało się rozwiązać. Dziękuję każdej osobie udzielającej się tu za rady, które pewnie przyczyniły się do tak miłego rozwiązania sprawy

• Developer/owner
Posted

Napisz jak udało się go rozwiązań, może komuś się jeszcze przyda :)

• Create New...