Skocz do zawartości

LarraTT ukarany przez Payro

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: LarraTT

Nick osoby nakładającej kare: Payro

Powód nałożenia kary: Cheatowanie

Krótki opis sytuacji: Przyjechałem do pracy Magazyniera w celu podbicia nieco punktów exp postaci z racji że tam idzie to najszybciej. Pracowałem tak przez jakieś pół godziny, aż nagle z niewiadomych przyczyn otrzymałem informację że zostałem zbanowany. Chciałbym to wyjaśnić ponieważ bardzo mi zależy na tym serwerze i nie chcę być zbanowany mimo że nie używałem żadnego wspomagacza/cheata. Jestem tutaj nowym graczem, zacząłem właśnie wczoraj i spędziłem na serwerze około 4 godzin, serwer bardzo mi się spodobał i nie ukrywam że przywiązałem się już do niego. Tak jak powiedziałem wyżej nie używałem jakichkolwiek cheatów czy innych programów. Atmosfera jak i administracja jest naprawdę wzorowa i doceniam ten serwer za to jak jest prowadzony. Dodam też, że wczoraj miałem dość wysokie pingi ze względu obciążenia mojej sieci - może to było przyczyną podejrzeń dziwnych zachowań mojej postaci.

Dowody: Gdybym się spodziewał bana to może i bym jakieś miał 🙄

Coś od siebie: Chciałbym jeszcze raz przytoczyć iż bardzo podoba mi się serwer i bardzo chciałbym na niego wrócić i znowu pograć. Jest mi przykro z tego powodu że zostałem ukarany niesłusznie i mam nadzieję że moja apelacja zostanie rozpatrzona pozytywnie.

Napisano

Witam, otóż zapoznałem się z twoją apelacją.
Niestety ale argument w postaci "wysokiego Pingu" jest bezsensowny. Przepracowałem na tej pracy już wiele godzin w swojej grze, widziałem ogromną ilość graczy zarówno z małymi pingami jak i wysokimi, mimo to nikt nigdy nie był w stanie osiągnąć tak wysokich prędkości oddając paczki. Dodatkowym dowodem jest fakt że nie tylko ja obserwowałem twoją postać, a byli jeszcze inni pracownicy magazynu którzy sami zauważyli że jeden z graczy chodzi nienaturalnie szybciej od reszty.

Niepodważalnym dowodem są wyciągi z serwerowego antycheat'a które wskazują, że wchodziłeś co pół godziny na pracę, cheatowałeś po czym rezygnowałeś na jakiś czas żeby zmniejszyć prawdopodobieństwo wykrycia oszustwa.
I dodatkowo posiadam nagranie na którym wszystko ładnie i klarownie widać, a oto link: 

W związku z powyższym jestem zmuszony odrzucić twoją apelację.

• 2 tygodnie później...
  • VeltY. zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...