Skocz do zawartości

Krzychuu56 ukarany przez Chemik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Krzychuu56

Nick osoby nakładającej kare: Chemik

Powód nałożenia kary: Wyjazd pod prąd z kurierki

Krótki opis sytuacji: Odebrałem auto kuriera po czym załadowałem paczki i wyjezdzalem. Po chwili straciłem uprawnienia C za wyjazd pod prąd. Wczoraj ktoś z supportu albo moderacji na chacie pisał coś w stylu że nie ma jeszcze dokładnie ustalonych zasad i po odebraniu auta i paczek trzeba wyjezdzac pod prąd a za kolejnymi razami przejezdzac zgodnie z kierunkiem ruchu. Nawet nie widze za bardzo mozliwosci prosto po odebraniu auta wyjechac zgodnie z kierunkiem skoro punkt jest tak umieszczony i auta spawnują sie w kierunku pod prąd. Uważam że nie powinienem stracić prawa jazdy ponieważ nie dostałem jeszcze ani 1 warna za takie coś. Gdy zaczalem pisać na chacie ze nie powinienem stracic prawka itp Chemik napisał żebym zrobił prawko jeszcze raz.

Dowody: Mam tylko film gdzie pisze na chacie bo geforce expirence nie nagrało wiecej do tyłu

Coś od siebie: Liczę na chociaż odzyskanie prawka albo oddanie mi 600$ na zrobienie go ponieważ uważam że nie słusznie je straciłem.

Pozdrawiam Krzychuu56.

Napisano (edytowane)

Nie wiem o co chodzi i wtf ale prawko chyba wróciło do mnie xD. Pojechalem na egzamin i sie okazalo ze jednak mam juz a dopiero stracilem. Więc temat zamknięty

Chemik pisze że dopytał jak to działa i odzyskałem.

Edytowane przez Krzychuu56
Napisano

Do zamknięcia, temat rozwiązany już na sewerze.

@lock

• proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...