Ciulala02 Napisano 13 Marca 2022 Napisano 13 Marca 2022 Data i godzina zdarzenia: 13.03.2022 Nick oskarżającego: Ciulala02 Nick oskarżonego: @szaniteku Powód napisania skargi: Celowe Utrudnianie Rozgrywki, Dowody w postaci logów lub screenshotów:Ten gracz celowo utrudnia grę mi a także wszystkim graczom którzy sadzą na serwerze. Dużo ludzi mogło by się wypowiedzieć z tej sprawie ale mogę powiedzieć żebyście sprawdzili historie zgłaszania sadzonek u tego gracza. Jak mi się udało napisać do niego na DC to dostałem takie wiadomości, które mówią same za siebie. Celowo utrudnia grę całemu community które sadzi i jego wymówka jest 'lece po bana'. Ciągle bierze rower bądź samochód i siedzi w okolicy czekając aż ktoś posadzi. Kręci się jak smród po gaciach, postawiłem tylko jedną sadzonkę to już telefon wyjął xD widać na ss poniżej Sprawdźcie historie zgłaszania plantacji tego gracza bo każdemu uprzykrza życie 2 1 8
Administrator NyKo Napisano 13 Marca 2022 Administrator Napisano 13 Marca 2022 @szaniteku został zbanowany na 2 lata za utrudnianie gry oraz dalsze prowadzenie wojny z serwerem. 6 1 1 1
Rekomendowane odpowiedzi