Xeravias Napisano 6 Marca 2022 Napisano 6 Marca 2022 Nick: Xeravias Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Rozdawanie majątku Krótki opis sytuacji: Jakiś czas temu postanowiłem zakończyć grę dlatego uznałem że po prostu oddam kasę którą miałem w portfelu nie pod względem zarobkowym. Dowody: Brak Coś od siebie: Teoretycznie to była głupota żeby oddawać no ale cóż człowiek popełnia błędy za które musi zapłacić, można uznać że za głupotę zapłaciłem i nie odzyskam już tej sumy ale może uda się wrócić na serwer. Nie byłem problematyczną osobą i też chwile grałem na serwerze. Zostawiam decyzje Administracji na mój powrót do gry. Pozdrawiam Xeravias. 1 1 2 23 1
DragonuS Napisano 29 Maja 2022 Napisano 29 Maja 2022 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na dwa miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na dwa miesiące prace społeczne***: 250k przez dwa miesiące na holowniku ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Xeravias Napisano 29 Maja 2022 Autor Napisano 29 Maja 2022 (edytowane) @DragonuSDziękuję bardzo za drugą szansę postaram się jej nie zmarnować. Oczywiście przyjmuje powyższe warunki. Edytowane 30 Maja 2022 przez Xeravias 4
DragonuS Napisano 31 Maja 2022 Napisano 31 Maja 2022 Ban zdjęty, zgodnie z powyższym oszust nałożony, czas na spełnienie warunków: do 30 Lip 2022, 23:59
Rekomendowane odpowiedzi