Skocz do zawartości

Xeravias ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Xeravias

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Rozdawanie majątku

Krótki opis sytuacji: Jakiś czas temu postanowiłem zakończyć grę dlatego uznałem że po prostu oddam kasę którą miałem w portfelu nie pod względem zarobkowym.

Dowody: Brak

Coś od siebie: Teoretycznie to była głupota żeby oddawać no ale cóż człowiek popełnia błędy za które musi zapłacić, można uznać że za głupotę zapłaciłem i nie odzyskam już tej sumy ale może uda się wrócić na serwer. Nie byłem problematyczną osobą i też chwile grałem na serwerze. Zostawiam decyzje Administracji na mój powrót do gry.
Pozdrawiam Xeravias.

• Like 1
  • Haha 1
  • Sad 2
  • Jestem za 23
  • Jestem przeciw 1
  • 2 miesiące temu...
Napisano

Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

• status OSZUST na dwa miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na dwa miesiące
  • prace społeczne***: 250k przez dwa miesiące na holowniku

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

Napisano (edytowane)

@DragonuSDziękuję bardzo za drugą szansę postaram się jej nie zmarnować.  Oczywiście przyjmuje powyższe warunki. 

Edytowane przez Xeravias
  • Like 4
Napisano

Ban zdjęty, zgodnie z powyższym oszust nałożony, czas na spełnienie warunków: do 30 Lip 2022, 23:59

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...