Jump to content

Problem z RAGE MP

Recommended Posts

Posted

unknown.pngunknown.png

WItam. Mam problem a mianowicie po odpaleniu RAGE wyskakują mi te komunikaty, wyczytałem w internecie. że można to naprawić poprzez uruchomienie RG Launcher jako administrato, lecz wtedy po odpaleniu RAGE i dołączeniu na FL odpala mi się zwykłe GTA. Co mam z tym zrobić :C

Posted

Spróbuj zrobić spójność plików GTA na platformie, na której masz grę.
Natomiast w folderze, w którym masz pliki RAGE zostawić tylko updater.exe i go uruchomić.

Posted
19 minut temu, sheerio napisał:

Spróbuj zrobić spójność plików GTA na platformie, na której masz grę.
Natomiast w folderze, w którym masz pliki RAGE zostawić tylko updater.exe i go uruchomić.

już to robiłem nawet cały reinstal zrobiłem i gta i rage

Posted

Po reinstalacji uruchomiłeś najpierw zwykłe GTA? (nie rage)

Posted

Nie pamiętam a ma to jakieś znaczenie? Jeśli Ci chodzi o prolog itp to przegrałem singla do czasu gdy mogłem swobodnie sterować postacią i na online stworzyłem postać

1 minutę temu, Santa_Claus napisał:

Po reinstalacji uruchomiłeś najpierw zwykłe GTA? (nie rage)

Posted

Tak bo przy pierwszym uruchomieniu launcher robi konfiguracje.

Posted

Miałem coś podobnego jak mi się aktualizacja zawiesiła i przy każdym uruchomieniu launchera pobierała się na nowo.

Posted

Czy ktoś ma jeszcze jakieś pomysły bawiłem się w zgodności plików, reinstale, a nawet w formata nadal mam ten sam błąd

• 2 weeks later...
Posted

Witaj, może i późno ale... Mnie pomogło odznaczenie wykrywania gry jak i procesów od RageMP w RivaTunerStatistics od MSI Afterburner. Może również pomóc wyłączenie aplikacji typu Nvidia Shadow Play albo cokolwiek co się nakłada/przechwytuje obraz w aplikacji.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Zamykam i przenoszę do archiwum.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...