Pistolero. Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 WItam. Mam problem a mianowicie po odpaleniu RAGE wyskakują mi te komunikaty, wyczytałem w internecie. że można to naprawić poprzez uruchomienie RG Launcher jako administrato, lecz wtedy po odpaleniu RAGE i dołączeniu na FL odpala mi się zwykłe GTA. Co mam z tym zrobić :C
sheerio Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 Spróbuj zrobić spójność plików GTA na platformie, na której masz grę. Natomiast w folderze, w którym masz pliki RAGE zostawić tylko updater.exe i go uruchomić.
Pistolero. Posted February 27, 2022 Author Posted February 27, 2022 19 minut temu, sheerio napisał: Spróbuj zrobić spójność plików GTA na platformie, na której masz grę. Natomiast w folderze, w którym masz pliki RAGE zostawić tylko updater.exe i go uruchomić. już to robiłem nawet cały reinstal zrobiłem i gta i rage
Santa_Claus Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 Po reinstalacji uruchomiłeś najpierw zwykłe GTA? (nie rage)
Pistolero. Posted February 27, 2022 Author Posted February 27, 2022 Nie pamiętam a ma to jakieś znaczenie? Jeśli Ci chodzi o prolog itp to przegrałem singla do czasu gdy mogłem swobodnie sterować postacią i na online stworzyłem postać 1 minutę temu, Santa_Claus napisał: Po reinstalacji uruchomiłeś najpierw zwykłe GTA? (nie rage)
Santa_Claus Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 Tak bo przy pierwszym uruchomieniu launcher robi konfiguracje.
Santa_Claus Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 Miałem coś podobnego jak mi się aktualizacja zawiesiła i przy każdym uruchomieniu launchera pobierała się na nowo.
Pistolero. Posted February 28, 2022 Author Posted February 28, 2022 Czy ktoś ma jeszcze jakieś pomysły bawiłem się w zgodności plików, reinstale, a nawet w formata nadal mam ten sam błąd
Satramoh Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 Witaj, może i późno ale... Mnie pomogło odznaczenie wykrywania gry jak i procesów od RageMP w RivaTunerStatistics od MSI Afterburner. Może również pomóc wyłączenie aplikacji typu Nvidia Shadow Play albo cokolwiek co się nakłada/przechwytuje obraz w aplikacji.
Santa_Claus Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 @Pistolero.odezwij się na dc spawa jest SantaClaus#7390
Recommended Posts